Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
Волюнтаристические метания Саакашвили
Автор Повідомлення
Nemo78 Далеко
УКРАЇНЕЦЬ

Приєднався: Sep 2008

2,8 TDi
Повідомлення: #4083
07-01-2018 13:30 RE: Волюнтаристические метания Саакашвили

(07-01-2018 13:22)TEZEY :  Ну з такими порохоботами, тяжко сперечатися, бо вони прив"яжуться до любого слова в свою користь і будуть тільки на цьому будувати діалог. Тому саме для таких внесків поправку : при розгляді бюджету було зменшено із запланованого... Повторюю ІЗ ЗАПЛАНОВАНОГо. Але той хто хоче побачити покращення той його бачить в інтернеті. А той хто хоче побачити реальність - той дивиться в реальність. Я вже писав де працює дружина. Так ось фінансування (крім зарплат) урізане майже зовсім. Навіть на першу допомогу вже нічого нема. Як це виглядає у житті а не в неті: робиш ти щось вдома, за 30 км від лікарні і раптово отримав травму, викликають тобі швидку, вона їде годину потім стільки ж в зворотному напрямку, потім поки твої рідні не купить в аптеці необхідні бинти ліки і т.д. тобі ніхто нічого не робить а за цей час починаються незворотні процеси.
Для Михайла, приїдь у провінційні районну лікарню і подивися , що там діється.
І повторюся, дай. Боже нам усім здоров'я, і нашим рідним.

Так це ж і зараз є. ( осінью відчув це на собі в мед городці) це Київ казали не погана лікарня. Моя думка пі@&&сам з мед освітою за державний кошт дали можливість рубати в чорне бабло. Тупий нал в карман з ціною за операцію котру тобі каже лікар.
А реформа покаже що буде. Гірше не знаю куди. Чим зараз є. Лікар- їх на ранок був консиліум, не відповідає ні чим за те що мені поставили не правильний метод лікування.!!!!

25%
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Відповісти 

Повідомлень у цій темі
RE: Волюнтаристические метания Саакашвили - Nemo78 - 07-01-2018 13:30
RE: Саакашвили - noto - 26-06-2019, 16:30

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Михаил Саакашвили/მიხეილ ნიკოლოზის ძე სააკაშვილი, да или нет? ПетроФФ 23 9 560 16-08-2018 22:19
Останнє: Шкодчук

Швидкий перехід:

Переглядають: