Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
Волюнтаристические метания Саакашвили
Автор Повідомлення
LUPUS Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2008

Повідомлення: #2045
11-09-2017 13:25 RE: Волюнтаристические метания Саакашвили

(11-09-2017 13:00)m.dreval :  Deutsche Welle

Порошенко про Саакашвілі: За порушення кордону має бути покарання

Президент України Петро Порошенко вважає, що перетин кордону Міхеілом Саакашвілі слід розглядати лише "у правовому полі", без політичних коментарів.

Президент України Петро Порошенко заявив, що ситуація навколо прориву екс-голови Одеської облдержадміністрації Міхеіла Саакашвілі через польсько-український кордон "не потребує політичних коментарів" і її слід розглядати "лише в правовому полі". "Мені байдуже, хто саме порушує державний кордон, - за це має бути покарання, відповідно до українського законодавства", - йдеться у повідомленні президента, опублікованому в Twitter в понеділок, 11 вересня.

Петро Порошенко у понеділок у Києві також заявив, що виконає будь-яке рішення суду щодо позбавлення Міхеіла Саакашвілі громадянства України, однак останній, за його словами, протягом більш ніж півтора місяця так і не звернувся до судових інстанцій.

"У будь-якій правовій державі особа має право оскаржити будь-який адміністративний акт в адміністративному суді, в даному випадку у Вищому адміністративному суді. І я, як президент, виконаю будь-яке рішення суду
", - сказав він перед нарадою з питань розвитку сільської медицини в понеділок, 11 вересня, у Києві, передає агентство "Інтерфакс-Україна".

И после этого еще останутся наивные, которые будут считать, что "Плорошенко испугался?"

а це як скакати на тигрі... злізти вже не можна)))
і чому ти не виклав цю статтю?
http://www.dw.com/uk/%D1%81%D0%B0%D0%B0%...a-40440761
а лише ту, що тобі подобається?))))

(11-09-2017 13:14)Dimonn :  
(11-09-2017 13:10)Шкодчук :  
(11-09-2017 13:00)m.dreval :  

Но один маленький нюанс:
Цитата:"Сьогодні вранці мій адвокат прийшов до Міграційної служби України та приніс мою заяву про захист від української держави. Я звернувся за захистом до української держави й українська держава мусить зараз піти разом зі мною до суду і вирішити моє прохання про захист від української держави", - підкреслив Саакашвілі.

А что мешало за все это время адвокату оспорить решение о лишении гражданства и прочая-прочая не дожидаясь цирка на границе?

Аж ничего? Wink
ну, уявімо що Міхо хоче особисто захищати себе в суді. Особисто бути присутнім під час судового засідання. Чи принаймні укласти договір про надання правової допомоги на території України. То як йому реалізувати це своє ПРАВО?
Hello!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 11-09-2017 13:28 LUPUS.)
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Відповісти 

Повідомлень у цій темі
RE: Волюнтаристические метания Саакашвили - LUPUS - 11-09-2017 13:25
RE: Саакашвили - noto - 26-06-2019, 16:30

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Михаил Саакашвили/მიხეილ ნიკოლოზის ძე სააკაშვილი, да или нет? ПетроФФ 23 9 556 16-08-2018 22:19
Останнє: Шкодчук

Швидкий перехід:

Переглядають: