Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Задоволені роботою поліції?
Голосування завершено.
Стало краще 48.84% 63 48.84%
Стало гірше 51.16% 66 51.16%
Всього 129 голосів 100%
* Ви голосували за це. [Показати результати]

Тема закрита 
"Моя нова поліція"
Автор Повідомлення
Zloy_suslik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jul 2008
Киев
Opel Insignia
Повідомлення: #3669
10-10-2016 16:39 RE: "Моя нова поліція"

(10-10-2016 16:29)Railnolds :  
(10-10-2016 16:22)Zloy_suslik :  Внимательно почитал все Ваши доводы, но не могу с Вами согласиться. "та\або" не исключают друг друга. В том-то и смысл. Второй вариант Вы трактуете неправильно.
"У разі наближення транспортного засобу з увімкненим синім проблисковим маячком або спеціальним звуковим сигналом водії інших транспортних засобів ..." - на мой взгляд, и, если я правильно понимаю, взгляд Ваших оппонентов, правильный вариант. Посему езда с постоянно включёнными синими маяками один из косяков наших полициянтов.
Они не исключают друг друга. Они дают два возможных варианта, в которых в первом случае маячок и сирена (та), а во втором только сирена (або). Как и все остальные "та\або" в этом законе. В одном предложении отображены сразу два варианта.

Вообще чего гадать - надо послать информационный запрос и получить на него ответ. Тогда все споры можно прекратить.

Может быть, хотя не уверен - это по поводу запроса на получение информации.
Что касается темы диалога, то на мой взгляд разгадка кроется в пункте 3.1 "Водії оперативних транспортних засобів, виконуючи невідкладне службове завдання, можуть відступати від вимог розділів 8 (крім сигналів регулювальника), 10-18, 26, 27 та пункту 28.1 цих Правил за умови увімкнення проблискового маячка синього або червоного кольору і спеціального звукового сигналу та забезпечення безпеки дорожнього руху. За відсутності необхідності додаткового привертання уваги учасників дорожнього руху спеціальний звуковий сигнал може бути вимкнений."

То есть остаётся только синий маяк. Как-то так ...

[Зображення: 4.gif]
Шукати всі повідомлення учасника
Тема закрита 

Повідомлень у цій темі
RE: "Моя нова поліція" - Zloy_suslik - 10-10-2016 16:39

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1