Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Задоволені роботою поліції?
Голосування завершено.
Стало краще 48.84% 63 48.84%
Стало гірше 51.16% 66 51.16%
Всього 129 голосів 100%
* Ви голосували за це. [Показати результати]

Тема закрита 
"Моя нова поліція"
Автор Повідомлення
Jaguarko Немає
Писатель

Приєднався: Sep 2012
Славетне місто Львів
Skoda Octavia tour 1.8T
Skype IDjagyaruch
Повідомлення: #2253
09-02-2016 22:53 RE: "Моя нова поліція"

Довго читав всі коментарі і не можу вставити своїх п"ять копійок.
Заздалегідь зазначу, що поліцію в тому, що вони застосували зброю - повністю підтримую.
Те, що це спричинило до того, що людина загинула - так, це факт. Сумний факт.
Але - людина сіла в те авто сама. І чому та людина нічого не зробила для того, аби зупинити свого товариша коли "запахло смаленим", коли почула постріли в сторону авто? Чому та людина не вийшла з авто, коли його було вже зупинено?
Так, звісно, можна судити "що було б якби" і т.д.
Але результат роботи і перестрілки для пересічних громадян є - порушника затримано і ніхто з пішоходів та інших учасників дорожнього руху не постраждав. Співпадіння, щасливий випадок чи ще щось - це судити відповідним компетентним органам. Як їм же судити і тих, хто стріляв.

А щоб була більш аргументована і зрозуміла моя позиція - наведу вам ще один приклад:
Спроба втекти від поліції і наслідки
Історія мала місце буквально менше тижня тому неподалік Львова.
Короткий зміст:
"Працівники патрульної поліції Львова вночі, 3 лютого, затримали нетверезого водія Hyundai Accent, який тікаючи від поліції, протаранив огорожу приватного будинку та вилетів на подвір’я."
Потім довелося бачити інтерв"ю з власником. В якого в той день якраз було день народження (гарний подарунок отримав, нема що казати). Він розказував, що в момент аварії якраз був на кухні і прибирав зі столу (година на відео, правда, 02:45 ночі - тому є певні сумніви).
Але якби там не було - п"яний 20-ти річний ід@іт, який ніколи не мав водійських прав, будучи не сам в авто, перебуваючи в розшуку, "взяв в знайомого авто щоб покататися".
"Докатався" до того, що заїхав в паркан. У вище згаданому мною відео інтерв"ю було добре видно, що там одним парканом не обійшлося.
І хто тепер це все відшкодовуватиме? Цивілка - не думаю. Водій - малоймовірно (голий, босий і додому далеко).
Чим винен власник хати?
А більше того - якби в той час на подвір"ї був він сам, або дружина, друзі, діти?
От тепер і виникає питання - чи варто було поліцейським застосувати зброю щоб зупинити п"яного водія? Моя думка - однозначно так.
Чи варто застосовувати в майбутньому - аналогічно.
Бо якщо Ви тверезі і Вам немає чого боятися - то Ви в будь якому випадку зупинитеся.
Якщо відчуваєте вину і знаєте що порушили - але дружите з головою - теж зупинитеся.
А якщо ж не дружите - то і за кермом робити нема чого.

[Зображення: ab248728.gif]

amat victoria curam
Шукати всі повідомлення учасника
Тема закрита 

Повідомлень у цій темі
RE: "Моя нова поліція" - Jaguarko - 09-02-2016 22:53

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 4