(27-03-2012 15:57)Rostiq : З Вашого посту можна зробити висновок про те, що працювати тільки ми й можемо, а європейці - ні.. Хочу Вас трошки розстроїти, тому що працювати так як на заході дуже багато наших співвітчизників починають лише перебуваючи на тому ж заході. Якби ми працювали так як там - то можливо і жили б в іншій країні. В якості прикладу (все ж таки автофорум) - то чомусь багато з нас тут зробили свій вибір на користь європейських авто, а не виробів українського автопрому, які, незважаючи на поставки закордонних комплектуючих та мега-трудолюбства наших співвітчизників, чомусь не виходять навіть на рівень аналогічних авто виробництва Кореї чи Словаччини.. І прикладів можна багато наводити не тільки по авто..
Я писал о детском труде на благо своей же семьи. Пример кто то выше приводил, когда строится дом у нас, то и дети помагают, кирпичи тягают, когда строится дом в той же Германии, ребенка на стройке никто не увидит.
О том как работают люди сознательного возраста я знаю. А то что там машины хорошие, а у нас плохие, это уже совсем другая история.