Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Состязания шумахеров
Автор Повідомлення
bura1 Немає
Мегаписака

Приєднався: Aug 2006
Украина
гибридная
Повідомлення: #61
31-03-2010 10:10 Ответ: Состязания шумахеров

Я розумію що це форум Вага, особисто я нікого не переконую купувати корейців, японців чи німців, це вибір кожного.
Давайте поважати чужий вибір Дружба

І взагалі, тематика цієї теми трішки інша, давайте краще по темі

С ув. Рома
(Востаннє це повідомлення було змінене: 31-03-2010 10:11 bura1.)
Шукати всі повідомлення учасника
Серега_с_Оболони Немає
The Good, the Bad and the Ugly

Приєднався: Aug 2009

RХ 350
Повідомлення: #62
31-03-2010 10:41 Ответ: Состязания шумахеров

(25-03-2010 18:44)Dimon325 :  В свете от такой красоты http://www.skoda-club.org.ua/forum/showt...195&page=7 Evil or Very Mad создаю, по традиции отдельную тему для разного рода выяснений кто быстрее и мощнее.
Давайте по теме. хочу узнать мнение обьедит сток РС или ФР камри 3,5 ? кто что думает?
Mikka Немає
Мегаписака

Київ
VW Golf Variant 1.4TSI
Skype IDmikkars
Повідомлення: #63
31-03-2010 13:00 Ответ: Состязания шумахеров

(31-03-2010 10:41)Серега_с_Оболони :  
(25-03-2010 18:44)Dimon325 :  В свете от такой красоты http://www.skoda-club.org.ua/forum/showt...195&page=7 Evil or Very Mad создаю, по традиции отдельную тему для разного рода выяснений кто быстрее и мощнее.
Давайте по теме. хочу узнать мнение обьедит сток РС или ФР камри 3,5 ? кто что думает?

Маю думку, що так! Hello!

Українська мова - єдина державна мова в Україні!!!
[Зображення: 80447-c121314-tr1_preview.jpg]
(Востаннє це повідомлення було змінене: 31-03-2010 13:01 Mikka.)
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Tramp Немає
Писатель

Приєднався: Dec 2009
Львів
Skoda A7 1.8 TSI DSG Elegence
Повідомлення: #64
31-03-2010 13:07 Ответ: Состязания шумахеров

Чипованая А5 РС -ка легко вставит эту Тойоту. Друг такую Шкодку имеет- такая кубатура для него не вопрос.
Насчёт спора про дизельный церато, то у него 255 Нм при оборотах 2500( данные с офсайта Кия). Так что думаю, что это для того что б на первой передаче с места не заглохнуть. Может церато и хорошая машина( не дорогая в обслуживание, всётаки новее дизайн и т.д) - каждому своё, но спорить про спортивные данные авто как то тупо.
engin_r Немає
Классик

Приєднався: Mar 2008

Cerato EX 1.6CRDi VGT
Повідомлення: #65
31-03-2010 13:08 Ответ: Состязания шумахеров

(31-03-2010 09:59)Mikka :  ...вибачай, але це не форум корейського автопрому! Якщо комусь подобається продукт корейського автопрому - будь-ласка, форумів в інтернеті достобіса!!! Це, якщо уважно вчитатися у назву форуму, Skoda Club Ukraine forum!!! На щастя (чи то пак - на жаль? Кому що!), але концерн ВАГ (складовою частиною якого є Шкода) ніяким чином не пов"язаний з корейцями! Тому зараз намагатися переконати людей, які віддали перевагу саме німецькому автопрому, в тому, що корейські авто ліпші - суцільне безглуздя!
Один міг би подумати, що ти послав на три літери, та я все таки вихований - скажу лише що интернет та форуми для всіх, і як мінімум для нерівнодушних до, в даному випадку, ВАГ.

Цитата:Крім того, у ВАГ загалом та у Шкоди зокрема, є куди більш цікаві дизельні двигуни, аніж 1.6 ЦРДІ на Черато.
Та ти що - які? Розкажеш?
1.6CRDi з 2007 і допоки Є кращим мотором в своему класі... (115л.с.+255н*м при 1750-3400мин-1 или 128л.с.+265н*м при 1750-3700мин-1)
Втім і як практично всі нинішні CRDi двигуни Hyundai/KIA...

Цитата:Досить вже заси*ати цей форум намаганнями переконати самого себе у правильності зробленого вибору Оцтой (наскільки я розумію, Славко змінив Октавію на Черато)!!!! Hello!
А ніхто нікого не переконує - треба мати освіту три класи, щоб бачити, всі холівари(ненавижу это словоVery Happy) розпочинаються ПІСЛЯ чергового обсиранни та приниження тих фактів про корейскі авто, яким ділиться наприклад Славко. Даже вельмиповажний Trevel - ваш форумчанин, який не одну шкоду мав і має 1.8TFSI, пише вам свої відчуття і ви не вірите. (За звичай не віре той, хто або сам ніколи правди не каже, або невіглас)

Цитата:Пи.Си.: нічого проти корейського автопрому не маю, але доколє це терпіти на форумі???
Щоб це не терпіти достатньо бути просто більш толерантними. Тим більше до своїх же старих друзів, котрим є Славко, і який їздив на Фабії та не взяв щось інше ВАГовсь "бо сам заробля те що заробляє". Я теж не взяв хоч и реально люблю ВАГ і в мене були навіть легендарні ВАГомашини причому з нуля(хоч і в девяностих).

Повбывав бы ...побеждает не большой, бивнями украшенный. А тот кто маленький и злой, - но зато безбашенный. ©... :Cool:
-=Vorsprung durch Technik=-
(Востаннє це повідомлення було змінене: 31-03-2010 13:20 engin_r.)
azzy Немає
Почетный ваговод

Приєднався: Jun 2009
Odessa
Audi A4 1.8TFSI (B8); Skoda Octavia A5 2.0 TDI была
Повідомлення: #66
31-03-2010 13:13 Ответ: Состязания шумахеров

(31-03-2010 10:41)Серега_с_Оболони :  Давайте по теме. хочу узнать мнение обьедит сток РС или ФР камри 3,5 ? кто что думает?

По характеристикам тойта быстрее на 0,4-0,5 секунд. Думаю что они примерно равны. На старте РС может уступать, но на больших скоростях скорее всего у нее будет преимущество, т.к. максимальная скорость у РСки больше. На практике не проверял, но к примеру тойотовский 2.4 по характеристикам должен разгонять камри за 9.3 с., но при этом ее без труда обходит аккорд 2.0(хотя по характеристикам разгон у него должен быть такой же).

Audi A4 1.8T ( B8 ); Skoda Octavia A5 2.0 TDI была
Tramp Немає
Писатель

Львів
Повідомлення: #67
31-03-2010 13:22 Ответ: Состязания шумахеров

engin_r тут проблема не в толерантности друг к другу, а в адекватности посланий. Ведь как можна обьяснить человеку который упёрто не хочет слышать, что дизельный мотор изначально на заводе не созданый для гонок. Ну даже в салоне Кия для економии денег и спокойной езды предлагают дизель, а для того что б хоть чуть-чуть подёргатся на дороге- 2.0 мотор на 143 л.с. на сиде или церато. А тут дизель- спорт мотор и чё не пиши - всеровно спорт мотор. У некоторых нервы не выдерживают- мы же не только уважаем и любим свою марку авто, но и живые люди с емоциями!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 31-03-2010 13:23 Tramp.)
azzy Немає
Почетный ваговод

Приєднався: Jun 2009
Odessa
Audi A4 1.8TFSI (B8); Skoda Octavia A5 2.0 TDI была
Повідомлення: #68
31-03-2010 13:30 Ответ: Состязания шумахеров

(31-03-2010 13:22)Tramp :  что дизельный мотор изначально на заводе не созданый для гонок.

На обычном гражданском автомобиле и бензиновый мотор не создан для гонок. Если вы считаете, что не существует дизельных спорткаров, то вы заблуждаетесь. Чего только стоят Audi R10 TDI и R15 TDI.

Audi A4 1.8T ( B8 ); Skoda Octavia A5 2.0 TDI была
Tramp Немає
Писатель

Львів
Повідомлення: #69
31-03-2010 13:47 Ответ: Состязания шумахеров

(31-03-2010 13:30)azzy :  
(31-03-2010 13:22)Tramp :  что дизельный мотор изначально на заводе не созданый для гонок.

На обычном гражданском автомобиле и бензиновый мотор не создан для гонок. Если вы считаете, что не существует дизельных спорткаров, то вы заблуждаетесь. Чего только стоят Audi R10 TDI и R15 TDI.
Если вы почитаете выше,что пишут в даной теме, то поймёте, что речь не идёт про ауди, а про церато, а это не дизельный спорткар.
Mikka Немає
Мегаписака

Київ
VW Golf Variant 1.4TSI
Skype IDmikkars
Повідомлення: #70
31-03-2010 13:47 Ответ: Состязания шумахеров

(31-03-2010 13:08)engin_r :  
(31-03-2010 09:59)Mikka :  ...вибачай, але це не форум корейського автопрому! Якщо комусь подобається продукт корейського автопрому - будь-ласка, форумів в інтернеті достобіса!!! Це, якщо уважно вчитатися у назву форуму, Skoda Club Ukraine forum!!! На щастя (чи то пак - на жаль? Кому що!), але концерн ВАГ (складовою частиною якого є Шкода) ніяким чином не пов"язаний з корейцями! Тому зараз намагатися переконати людей, які віддали перевагу саме німецькому автопрому, в тому, що корейські авто ліпші - суцільне безглуздя!
Один міг би подумати, що ти послав на три літери, та я все таки вихований - скажу лише що интернет та форуми для всіх, і як мінімум для нерівнодушних до, в даному випадку, ВАГ.

Цитата:Крім того, у ВАГ загалом та у Шкоди зокрема, є куди більш цікаві дизельні двигуни, аніж 1.6 ЦРДІ на Черато.
Та ти що - які? Розкажеш?
1.6CRDi з 2007 і допоки Є кращим мотором в своему класі... (115л.с.+255н*м при 1750-3400мин-1 или 128л.с.+265н*м при 1750-3700мин-1)
Втім і як практично всі нинішні CRDi двигуни Hyundai/KIA...

Цитата:Досить вже заси*ати цей форум намаганнями переконати самого себе у правильності зробленого вибору Оцтой (наскільки я розумію, Славко змінив Октавію на Черато)!!!! Hello!
А ніхто нікого не переконує - треба мати освіту три класи, щоб бачити, всі холівари(ненавижу это словоVery Happy) розпочинаються ПІСЛЯ чергового обсиранни та приниження тих фактів про корейскі авто, яким ділиться наприклад Славко. Даже вельмиповажний Trevel - ваш форумчанин, який не одну шкоду мав і має 1.8TFSI, пише вам свої відчуття і ви не вірите. (За звичай не віре той, хто або сам ніколи правди не каже, або невіглас)

Цитата:Пи.Си.: нічого проти корейського автопрому не маю, але доколє це терпіти на форумі???
Щоб це не терпіти достатньо бути просто більш толерантними. Тим більше до своїх же старих друзів, котрим є Славко, і який їздив на Фабії та не взяв щось інше ВАГовсь "бо сам заробля те що заробляє". Я теж не взяв хоч и реально люблю ВАГ і в мене були навіть легендарні ВАГомашини причому з нуля(хоч і в девяностих).

Шановний пане Інженер!

Я не маю жодних претензій до корейського автопрому! Більше того, мені самому подобаються деякі моделі КІА. Тому, не сприймайте мій пост як критику й невизнання автопрому Кореї як такого!

Ви кажете про толерантність. А де та толерантність у постах пана Славка та деяких інших авторів? Нажаль, навть натяку на толерантність я не побачив! Я поважаю вибір кожного автовласника. Звісно, кожен з нас хоче авто класом вище. Але ті чи інші обставини змушують нас придбати не зовсім те, що ми хочемо.

Спробуйте покричати на сайті тієї ж Хонда Мафії чи інших потужних автоклубів, що КІА - класс, інше - відстій! Маю великий сумнів, що Ви там до 100 повідомлень встигнете написати, поки не забанять!

Це не форум загальної тематики! Це, як я явже казав, форум шанувальників автомобілів ШКОДА!!! Тому, панове власники відмінних авто, будьте і ви толерантні до переважної більшості зареєстрованих на форумі користувачів!!!

І ні в якому випадку я не хотів нікого нікуди "посилати" своїм попереднім повідомленням! Hello!

Українська мова - єдина державна мова в Україні!!!
[Зображення: 80447-c121314-tr1_preview.jpg]
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 2