Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
Внутренние враги Украины.
Автор Повідомлення
TEZEY Немає
ДЕД

Приєднався: Sep 2009
Кременчуг
NIVA 4x4, Мужик 4,6TD
Повідомлення: #4611
11-03-2019 18:58 RE: Внутренние враги Украины.

Петро Порошенко, один із засновників партії регіонів ... Теж можна не коментувати, а що скажете відносно наведених цифр? Чи все що каже опозиція ( я не їх сторонник) це лише брехня, а от Петро і його соратники кажуть лише правду, не крадуть і взагалі святі .

Жить надо так, что бы было приятно вспоминать, но стыдно детям расказать...
+380503080507
+380681555955
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #4612
11-03-2019 19:21 RE: Внутренние враги Украины.

(11-03-2019 18:58)TEZEY :  Петро Порошенко, один із засновників партії регіонів ... Теж можна не коментувати, а що скажете відносно наведених цифр? Чи все що каже опозиція ( я не їх сторонник) це лише брехня, а от Петро і його соратники кажуть лише правду, не крадуть і взагалі святі .

Засновник, який через кілька місяців залишив ПР, коли зрозумів до чого ведеться? Навіть смішно.

А на рахунок цифр, а тобі Бондар розповів, з чого та цифра складається? Нагадав, скільки мільярдів Нафтогаз виграв у Росії в Стокгольмі? Чи просто навів цифру та заставив слину виділятися?

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
Gerzik Немає
Все буде HD )

Приєднався: Jul 2008
Київ- Батурин- Кам'янець
H-D Dyna,H-D RoadGlide ,TurboSmart,VW T5 VR6 4x4
Повідомлення: #4613
11-03-2019 19:26 RE: Внутренние враги Украины.

Коротко про подію в Черкасах - мусора дали люлей мусорам Упал и качаюсь

moscovia delenda est
TEZEY Немає
ДЕД

Кременчуг
NIVA 4x4, Мужик 4,6TD
Повідомлення: #4614
11-03-2019 19:34 RE: Внутренние враги Украины.

А кошти вже перевели в Україну. Бо премію вони отримали після рішення суду , так сказать першої інстанції, не дочекавшись не те що коштів, а закінчення самого процесу.

+380503080507
+380681555955
Миша Чех Немає
Мегаписака

Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #4615
11-03-2019 19:44 RE: Внутренние враги Украины.

(11-03-2019 19:34)TEZEY :  А кошти вже перевели в Україну. Бо премію вони отримали після рішення суду , так сказать першої інстанції, не дочекавшись не те що коштів, а закінчення самого процесу.

А це повинно грати якусь роль? Чи зарплата та премія людини на заводі, яка перевиконала план має залежити заплатили заводу кошти, чи ні?

Скажи мені, а де був твій Бондар, коли Янукович крав Межигір'я. А де він був, коли стоматолог ставав найбагатшою людиною? А де він був, коли курченко робив стрімку кар'єру олігарха? Де? В фракції регіоналів і мовчав в тряпочку?

А тепер воно прозріло?

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
TEZEY Немає
ДЕД

Кременчуг
NIVA 4x4, Мужик 4,6TD
Повідомлення: #4616
11-03-2019 20:10 RE: Внутренние враги Украины.

Ну все вірно, під час війни всі повинні затягнути паски, під словом всі, я маю на увазі народ. Дійсно в рази виросли тарифи, в рази виросли ціни, нажаль зарплати і пенсії не зросли в такому відношенні, я розумію, в країні війна, але я не розумію зарплату в майже мільйон гривень у день яка платиться с кишені народу, у тій країні де іде війна і цей народ зі своїх копійок ще складається на допомогу армії, а влада краде не лише у народу а ще й у армії . Чи може і це будете заперечувати.

+380503080507
+380681555955
TEZEY Немає
ДЕД

Кременчуг
NIVA 4x4, Мужик 4,6TD
Повідомлення: #4617
11-03-2019 20:17 RE: Внутренние враги Украины.

Що до того, де був Бондар ( я його не знаю і знати не хочу) коли Янукович крав Межигір'я , я не знаю і не хочу знати. Зате я точно знаю, що в цей час Порошенко працював міністром економічного розвитку України в уряді Януковича.

+380503080507
+380681555955
Миша Чех Немає
Мегаписака

Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #4618
11-03-2019 20:24 RE: Внутренние враги Украины.

(11-03-2019 20:17)TEZEY :  Що до того, де був Бондар ( я його не знаю і знати не хочу) коли Янукович крав Межигір'я , я не знаю і не хочу знати. Зате я точно знаю, що в цей час Порошенко працював міністром економічного розвитку України в уряді Януковича.

По-перше, в уряді Азарова, а по-друге під час каденції уряду Азарова Сергію Тезею та іншим як не дивно хотілося їсти. Можна було, звичайно із принципів не проголосувати жодного законами, як Вона... Але люди кажуть, що Порошенко свого часу був мабуть найкращим міністром закордонних справ. І від його праці виграв не Янукович, а Україна.

(11-03-2019 20:10)TEZEY :  Ну все вірно, під час війни всі повинні затягнути паски, під словом всі, я маю на увазі народ. Дійсно в рази виросли тарифи, в рази виросли ціни, нажаль зарплати і пенсії не зросли в такому відношенні, я розумію, в країні війна, але я не розумію зарплату в майже мільйон гривень у день яка платиться с кишені народу, у тій країні де іде війна і цей народ зі своїх копійок ще складається на допомогу армії, а влада краде не лише у народу а ще й у армії . Чи може і це будете заперечувати.

Я тебе, Сергію розстрою. Твоя методічка була облизпна РІА.сру ще 19 липня 2018.

"Нафтогаз" объявил о рекордной прибыли. Пусть только "Газпром" даст денег

Отсутствие реальных денег на счетах — это частности "исторической победы". Ибо победить "Газпром" "Нафтогазу" пока что по факту удалось только в своем воображении.

Но на сегодняшний день дело уже принято к рассмотрению в апелляционной инстанции. И как минимум, будет рассматриваться еще год-полтора.

То есть пока не ясно, "то ли падишах умрет, то ли ишак издохнет", но вот то, что "Нафтогаз"" за это время, судя по трендам, скорее всего, отдаст богу душу, скажем так, весьма вероятно.

Дело в том, что топ-менеджмент украинского "Нафтогаза" уже выписал себе премии в размере чуть больше 26 миллионов долларов. Именно за "выигрыш в Стокгольмском суде". Более того: половину из этой суммы руководство "Нафтогаза" уже получило. Все по закону: в полном соответствии с трудовыми контрактами топ-менеджеров с "Нафтогазом".

Тобто зі зрадою ти опіздав. Разом з Бондарем. І зараз тут транмлюєш протухших росіян.

Я тебе закликаю зробити наступне. За два роки ти маєш шанси стати головою нафтогазу і виграти апеляцію.

А потім, коли ти згідно з трудовим контрактом візьмеш собі зароблене, я у фейсбуці напишу "А нє дохрєна лі єму? Народ голодує".

Добре?

(Востаннє це повідомлення було змінене: 11-03-2019 20:40 Миша Чех.)
TEZEY Немає
ДЕД

Кременчуг
NIVA 4x4, Мужик 4,6TD
Повідомлення: #4619
11-03-2019 22:14 RE: Внутренние враги Украины.

Я тебе розчарую, в мене , на відміну від тебе, методічок немає. І як бачиш, я не агітую тут ні за кого і ні проти кого. Кожен має право на свій вибір. І якщо ЦВК когось зареєструвала в якості кандидата в президенти, то ця людина мабуть має право бути обраною , якщо хтось із кандидатів не правомірно зареєстрований, то це вже питання до ЦВК і звісно задавати їх повинні СБУ і прокуратура.

Що до премій, то премії повинні виплачуватися по кінцевому результату - це моя особиста думка і я на неї маю право. Я прийду до тебе в офіс, візьму рахунок наприклад на предоплату декілька тисяч декалітрів пива, іщо ви зразу оплтите преміальні збуту? А я просто зникну з рахунками . Не з пивом, а з рахунками. Що до транслювання росіян, то я не можу зрозуміти, що протухші росіяни роблять на засіданні погоджувальної ради? Тобто наша безпека наскільки безсила і безпомічна? І останнє, я ні в одному своєму реченні чи слові ніколи не підписував і не підтримую дії параші і х.ла тому називати тих підарасів моїми з твого боку вважаю особистою образою,

Ну і що до тебе особисто, ти як завжди знаходиш любий повід перекрутити тему, і відійти від суті питання, мабуть потім стаєш перед зеркало і сам собі лаври уявляєш? Думаєш мабуть " ой який я молодець " . Навчання на програміста дійсно навчило тебе швидко знаходити потрібну тобі інформацію в Інтернеті, але не забувай, що інтернет це велика помийна яма. Реальне життя, воно кардинально відрізняється.

+380503080507
+380681555955
Миша Чех Немає
Мегаписака

Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #4620
12-03-2019 00:16 RE: Внутренние враги Украины.

(11-03-2019 22:14)TEZEY :  Я тебе розчарую, в мене , на відміну від тебе, методічок немає. І як бачиш, я не агітую тут ні за кого і ні проти кого. Кожен має право на свій вибір. І якщо ЦВК когось зареєструвала в якості кандидата в президенти, то ця людина мабуть має право бути обраною , якщо хтось із кандидатів не правомірно зареєстрований, то це вже питання до ЦВК і звісно задавати їх повинні СБУ і прокуратура.

Що до премій, то премії повинні виплачуватися по кінцевому результату - це моя особиста думка і я на неї маю право. Я прийду до тебе в офіс, візьму рахунок наприклад на предоплату декілька тисяч декалітрів пива, іщо ви зразу оплтите преміальні збуту? А я просто зникну з рахунками . Не з пивом, а з рахунками. Що до транслювання росіян, то я не можу зрозуміти, що протухші росіяни роблять на засіданні погоджувальної ради? Тобто наша безпека наскільки безсила і безпомічна? І останнє, я ні в одному своєму реченні чи слові ніколи не підписував і не підтримую дії параші і х.ла тому називати тих підарасів моїми з твого боку вважаю особистою образою,

Ну і що до тебе особисто, ти як завжди знаходиш любий повід перекрутити тему, і відійти від суті питання, мабуть потім стаєш перед зеркало і сам собі лаври уявляєш? Думаєш мабуть " ой який я молодець " . Навчання на програміста дійсно навчило тебе швидко знаходити потрібну тобі інформацію в Інтернеті, але не забувай, що інтернет це велика помийна яма. Реальне життя, воно кардинально відрізняється.

Бляха, писав же "без коментарів"... Але:

Можу тебе теж засмутити. Ти мене своїм постом теж розчарував. Запостити таку муйню, і не зробити жодного аналізу того, що ти постиш, це верх тупизму. А вийшло так, що постиш ти пропагандонську муйню від російських ЗМІ в викладанні прибічника регіоналів.... Ти можеш тисячу разів писати тут, що не підтримуєш Росію та хуйла, але краще б було спочатку подумати, перед тим як постити тут тих підарасів. В майбутньому, прошу, просто думай.

Тепер що стосується методичек. Я тебе в твою методичку добряче носом ткнув. Ти, при всій своїй натузі, навряд чи зможеш мені відповісти тим же. Тобі мабуть не помітно, але "моєю методичкою" користуються приблизно 60% одноклубників в голосовалці. І я дуже радий, що я не один в своїх поглядах. Я навіть вже покинув активно тут писати. Який смисл, 60% клубнів мають розум. До речі, ти, як я бачу, до сих пір не визачився зі своїм кумиром? Чи маєш страх показати свою думку людям?

Ти звичайно, можеш голосувати за кого хочеш, це твоє право, але коли ти тут викладаєш свою, чи не свою думку до уваги інших, будь готовий, що її будуть розпорувать.

Що стосується премій. В податковому кодексі є правило першої події. Воно означає те, що податкові зобовязання настають після першлї події або відвантаження товару. або отримання грощей на рахунк. так от, виграш в Стокгольмі - це перша подія. Сума виграшу пішла на прибуток, і 35% від неї відвалилися державі в якості податку на прибуток. Чому при цьому треба пускати слину на премії керівництву, я не розумію. Такщо твій приклад з рахунком на пиво - мімо каси.

Ні, ну чому про це пишуть росіяни, я розумію. Треба ж якось нівелювати заслуги Україїни. А от чому підгавкують наші? Бо ворог не в Кремлі?

ІА тепер щодо мене особисто. Я в більшості випадків тепер надаю перевагу мовчанню. Особливо після 60% в голосовалці. Але коли тут в темі посять відверту ху..ню, пробач, але я не можу мовчати.

(Востаннє це повідомлення було змінене: 12-03-2019 08:54 Миша Чех.)
Відповісти 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  кацапия и кругом адни враги )))) LUPUS 4 372 798 078 16-02-2022 11:46
Останнє: MaksymS

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 9