Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Ложка дёгтя в бочке мёда
Автор Повідомлення
Zloy_suslik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jul 2008
Киев
Opel Insignia
Повідомлення: #1
09-09-2010 14:24 Ложка дёгтя в бочке мёда

Есть такой проект - Дорожный контроль называется. Есть у них сайт свой. Очень часто его просматриваю. До недавних пор считал достаточно объективным и правдивым. Не так давно просматривая ролики о взаимоотношениях инспекторов и водителей начал замечать очень уж предвзятое отношение к Гайцам. Если раньше на сайте выкладывали действительно поучительные ролики о неправомерности действий ГАИ, то сейчас каждый третий ролик о быке за рулём, который всеми силами пытается испортить гайцу нервы и озлобить его до конца дежурства. При чём безосновательно, насмотревшись таких роликов и выучив две-три стандартных фразы, без соответствующей юридической подготовки.
И вот сегодня посмотрел и почитал вот это http://rоаdсоntrоl.оrg.uа/node/735 , что окончательно опустило их (Дорожный контроль) в моих глазах. Откровенное враньё ! Просто интересно - кто-то верит, что львовские гаишники специально пробили номер героини клипа (прошу заметить без протокола и постановления, гражданки другого государства) и позвонили ей в КОПЕНГАГЕН, чтобы извиниться ? Лично я не верю.

[Зображення: 4.gif]
Шукати всі повідомлення учасника
Чебишов Немає
Cipollino

Приєднався: May 2007
Київ-Полтава
Nissan X-Trail 2.0 CVT
Повідомлення: #2
09-09-2010 15:54 RE: Ложка дёгтя в бочке мёда

Я не розумію. З Вашого повідомлення виходить, що 2/3 "биків" працівники ДАІ. І лише 1/3 - водії. До недавнього часу з матеріалів сайту виходило, що всі 100% інспекторів були невічливі. Що не подобається? Вважаєте, що на цьому сайті мають бути лише негативні ролики про ДАІ - зверниться до адмінів "дорожнього контролю".

На мій погляд неадеквати є з двох сторін.

Щодо того, що з ДАІ зателефонували в Копенгаген. Ви пишите, що не вірите, що змогли знайти цю пані. Але, якщо Вас зацікавила тема, і Ви буваєте на тому сайті, то могли б поцікавитися темою більше. Тоді Ви побачили б, що пані Квінде склала скаргу і направила іі у різні інстанції. Як мінімум:
Цитата:Как вы уже наверное знаете я отправила жалобы на поведение инспектора Щипель В.В. и начальнику ГАИ Львовской области, и В Департамент ГАИ Лозовому. В этом активно помогали участники "ДК". Очень надеюсь, что реакция будет.
Як правило, коли звертаються з подібними документами, то їх підписують (як правило не ніками з форуму) і залишають свої координати для того, щоб отримати відповідь.
Тому відповідаю на Ваше питання. Да, я вірю, що пані Квінде могли розшукати і зателефонувати їй. Вірю, що інспектор був вимушений просити пробачення. Але вважаю, що це було зайвим питати, як покарати інспектора. Це мали вирішувати самі.

Щодо дорожнього контролю, то хочу звернути Вашу увагу, що судячи з останніх рядків приведеного Вами матеріалу, а саме:
Цитата:ПОЧЕМУ ИНСПЕКТОРА ДАВЯТ НА ЖАЛОСТЬ?

В этой ситуации интересно будет мнение автомобилистов, стоит ли прощать Щипеля. Но стоит помнить, что этот инспектор без какой либо значимой причины набросился с угрозами в адрес беззащитной женщины и ее ребенка.

А ведь согласно правилам, перед принятием на работу кандидатов на должность в милицию очень серьезно проверяют на предмет психической уравновешенности. Во всяком случае так было раньше... до тех пор пока должности в милиции, а в особенности в ГАИ, не стали продавать как семечки на базаре и отныне получить удостоверение и пистолет может любой неуравновешенный полудурок с тремя классами образования.

Стоит обратить внимание, что в 99% случаев, если инспектора ГАИ "берут за жабры" он сразу превращается в "ангела" и начинает рассказывать о своих жизненных проблемах и почему ему нельзя терять работу.

А интересно какую работу? Тяжкое дежурство за 1200 гривен? Так с такой работы любой нормальный человек сам убежит... Или инспекторов ГАИ держит что-то другое? Может другие суммы?

Также интересно и другое. Как часто госавтоинспекторы отпускают провинившихся водителей без штрафа, если те попросят извинение за свое нарушение? Над этим вопросом очень серьезно должен задуматься инспектор Щипель...
я не можу назвати його "продаівським".

З.І. Ми бачили лише одну версію події. Нам невідомо з якого моменту розпочали зйомку або продемонстрували нам. Нам невідома версія інспектора.
Хоча в будь-якому разі, я засуджую його поведінку. Грубості не повинно бути на дорозі. Покарання має бути. Але чи лише для нього?

З.І.І. Колись, коли запропонували надрукувати в одному журналі фотографію зроблену мною, то трохи знайомився з авторським правом. Здається все ж таки треба отримати дозвіл, коли когось знімаєш. Хоча це маю ще сам перевірити. Не буду стверджувати...

[Зображення: 5.png][Зображення: Iqisg.gif]
Праці Чебишова носять відбиток геніальності
Буде удача!
Vovan Немає
шволоч !!!!!!!

Приєднався: Jan 2008
Киев-В.Дымерка-Киев
Tour 1.9 TDI AGR(нажаль, була)
Повідомлення: #3
09-09-2010 16:40 RE: Ложка дёгтя в бочке мёда

(09-09-2010 15:54)Чебышев :  ....
Здається все ж таки треба отримати дозвіл, коли когось знімаєш. Хоча це маю ще сам перевірити. Не буду стверджувати...
Вибач, але вони не питають дозвіл на знімання на камери та фотоапарати (не Візири і т.п.) наші авто де попало ...

Вже в минулому: Octavia 1.9 TDI (2008г.) AGR/No EGR//VNT17@1.3 Bar/3bar map/Bosio PowerPlus 764 0,232 Nozzles/Chip by RomSLR.
Мечтать даже полезно - потом к этому стремишся!!!
**93-39**
О99-733-О3-8шесть
Чебишов Немає
Cipollino

Приєднався: May 2007
Київ-Полтава
Nissan X-Trail 2.0 CVT
Повідомлення: #4
09-09-2010 16:42 RE: Ложка дёгтя в бочке мёда

(09-09-2010 16:40)Vovan :  
(09-09-2010 15:54)Чебышев :  ....
Здається все ж таки треба отримати дозвіл, коли когось знімаєш. Хоча це маю ще сам перевірити. Не буду стверджувати...
Вибач, але вони не питають дозвіл на знімання на камери та фотоапарати (не Візири і т.п.) наші авто де попало ...
А я не сперечаюсь. Я згоден, що далеко не все добре в нас на дорогах. Але це не лише провина ДАІ
З іншого боку, сам був свідком як дві полісменки (полісвуменки) фотографували неправильноприпарковані авто в Дрездені, після чого відразу клали під двірники квітанції. Щось мені підказує, що більшість з них буде оплачена Laughing
Це в нас це невідрегульовано...

[Зображення: 5.png][Зображення: Iqisg.gif]
Праці Чебишова носять відбиток геніальності
Буде удача!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 09-09-2010 16:45 Чебишов.)
Zloy_suslik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jul 2008
Киев
Opel Insignia
Повідомлення: #5
09-09-2010 16:50 RE: Ложка дёгтя в бочке мёда

(09-09-2010 15:54)Чебышев :  Я не розумію. З Вашого повідомлення виходить, що 2/3 "биків" працівники ДАІ. І лише 1/3 - водії.
Неужели вот эту мою фразу
Цитата: Если раньше на сайте выкладывали действительно поучительные ролики о неправомерности действий ГАИ, то сейчас каждый третий ролик о быке за рулём, который всеми силами пытается испортить гайцу нервы и озлобить его до конца дежурства. При чём безосновательно, насмотревшись таких роликов и выучив две-три стандартных фразы, без соответствующей юридической подготовки.
можно было так растолковать ? Там же ни слова о "быках" сотрудниках ДАЙ. Ну да ладно.

Цитата:На мій погляд неадеквати є з двох сторін.

Целиком и полностью Вас поддерживаю !

Цитата:Щодо того, що з ДАІ зателефонували в Копенгаген. Ви пишите, що не вірите, що змогли знайти цю пані. Але, якщо Вас зацікавила тема, і Ви буваєте на тому сайті, то могли б поцікавитися темою більше. Тоді Ви побачили б, що пані Квінде склала скаргу і направила іі у різні інстанції. Як мінімум:[quote]Как вы уже наверное знаете я отправила жалобы на поведение инспектора Щипель В.В. и начальнику ГАИ Львовской области, и В Департамент ГАИ Лозовому. В этом активно помогали участники "ДК". Очень надеюсь, что реакция будет.

Звучит как упрёк. Ладно, проехали.

Цитата:Як правило, коли звертаються з подібними документами, то їх підписують (як правило не ніками з форуму) і залишають свої координати для того, щоб отримати відповідь.
Не спорю, координаты для получения ответа да, но не номер мобильного. К тому же я очень сомневаюсь, что она по приезду в Копенгаген носила с собой наш украинский стартовый пакет на всякий случай. А вдруг со Львова из ГАИ позвонят ...

Цитата:Тому відповідаю на Ваше питання. Да, я вірю, що пані Квінде могли розшукати і зателефонувати їй. Вірю, що інспектор був вимушений просити пробачення. Але вважаю, що це було зайвим питати, як покарати інспектора. Це мали вирішувати самі.
З.І. Ми бачили лише одну версію події. Нам невідомо з якого моменту розпочали зйомку або продемонстрували нам. Нам невідома версія інспектора.
Хоча в будь-якому разі, я засуджую його поведінку. Грубості не повинно бути на дорозі. Покарання має бути. Але чи лише для нього?

Вот наконец-то добрались до сути ответа на мой вопрос. Спасибо за ответ, есть над чем подумать.

[Зображення: 4.gif]

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  На трассе Киев - Одесса вылилась почти тонна меда vetalkiev 9 3 095 05-08-2010 00:12
Останнє: vetalkiev

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1