(08-02-2025 23:55)Razm : Довго вагався чи писати відгук, бо рідко чи практично ніколи такого не робив, але кінцевий повний ігнор ситуації зі сторони менеджера Антона, таки заставив написати, щоб виховували потенційні покупці. Тому буде лонгрід.
У жовтні 2024 року замовив найдорожчу лінійку чохлів Leather Style для Passat B8. Це була моя третя покупка чохлів цієї фірми за 10 років на мої авто (у 2016 році брав теж цю серію на A7, а у 2020 — дешевші Dynamic Style теж на A7).
Поспілкувався з менеджером Антоном, він ствердно відповів на всі запитання, запевнив, що якість і пошив буде топ. Також я запитав, чи будуть повністю покриті чохлами спинки задніх сидінь зі сторони багажника. На це теж отримав ствердну відповідь. Тому оперативно оплатив товар, і чохли мені відправили.
Після отримання почав поетапно встановлювати, і тут почалися проблеми:
1. Задня частина середньої секції сидіння (зі сторони багажника), всупереч запевненням менеджера, виявилася не покритою чохлом.
2. На більшій секції чохла виявився незрозумілий отвір зі сторони багажника (просто прорізаний, без обшивки по краях). Менеджер пояснив, що цей отвір передбачений для певних комплектацій. Але тоді виникає логічне питання: чому він зроблений за замовчуванням, якщо навіть не обшитий? За потреби його можна було б прорізувати вже під час встановлення, як це робиться з підголівниками чи заднім підлокітником (для підстаканників).
3. Боковини спинок передніх сидінь мають зморшки, які не вдалося ніяк розгладити чи натягнути (пробував різними способами). Тому складається враження, що продали чохли з браком (дірка, зморшки, які не розправляються, тощо) або взагалі для іншої комплектації авто. Адже в комплекті ще й вклали чохли для фальшпідлокітників (боковинок) задніх сидінь, які в моїй комплектації взагалі не передбачені.
Паралельно під час встановлення я звичайно писав про ці проблеми Антону, і через певний час він відповів, що пошиють тканину для покриття середньої секції задньої спинки.
Я надіслав заміри з фото і лише після 2,5 місяців періодичних нагадувань отримав супер «технологічне» рішення — криво вирізаний шматок тканини іншого відтінку, який після встановлення не покрив усієї деталі.
Окремої уваги заслуговує їхнє "вирішення" проблеми з отвором під "гачок" на більшій секції задньої спинки — прислали шматок тканини з липучкою, який після встановлення виглядає, м’яко кажучи, жахливо.
Далі — ще цікавіше
На всі мої подальші зауваження щодо якості такого "колгоспного" рішення, запропонували зняти чохол і надіслати їм для переробки.
Не те щоб вони просто замінили його на інший без дірки (старий я б віддав їм назад), а саме відіслати назад і чекати невідомо скільки!
Для розуміння, що це означає в моєму випадку:
- Зняти сидіння
- Демонтувати чохол (а він підшитий)
- Очікувати невідомо скільки на "переробку" (страшно уявити, яке "технологічне" рішення вони б придумали цього разу)
- Їздити весь цей час з недоробленим салоном
- Після отримання чохла знову все встановлювати (знімати сидіння, підшивати чохол, монтувати сидіння)
Чому клієнт має витрачати час на виправлення помилок, якого йому ніхто не компенсує? І це добре що я сам встанвлював, а якщо б замовив послугу у монтажників?!
На додаток, після покупки менеджер Антон взагалі не поспішає відповідати на звернення, включив повний ігнор ("конструктивна" у них тактика вирішення ситуацій з клієнтами).
У підсумку — купа нервів, витрачений час і відчуття, що краще було б зробити перетяжку салону, ніж мати справу з цією "фірмою" або ж шукати відповідальність виробників. Але фоні цих всіх нюансів перетяжка виглядає не такою вже й дорогою.
Можу також сказати про загальну якісь пошиття і швів - вона погіршилась, шви б багатьох місцях криві, лекала добре не підігнані. Раніше якісь пошиття і сервісу загалом була вище.
Такий стан справ mw brothers вважаю є неприйнятним, а особливо шляхи і бажання вирішити проблеми. Мабуть спіймали зіркову хворобу.
Тому категорично не рекомендую!!! Цінуйте свій час і нерви.
Доброго дня!
Мене звати Ігор , і я вів ваше замовлення. Мені дуже прикро, що ваш досвід покупки виявився настільки негативним, і я щиро шкодую, що не зміг виправдати ваших очікувань.
Хочу пояснити ситуацію, яка склалася. Ваше замовлення вів я , а не Антон. Антон наразі знаходиться вдома на реабілітації після серйозної операції та фізично не може відповідати на звернення. Ваша комунікація відбувалася саме зі мною, та через об’єктивні обставини, на жаль,я не зміг оперативно та належним чином вирішити вашу проблему.
Останні місяці були вкрай складними. Через ТЦК та (підвалів) в яких нажаль я і опинився, не зміг належним чином швидко та якісно вирішити ваше питання, відверто кажучи, в такі моменти було не до робочих питань. Я розумію, що це звучить як виправдання, але разом з тим не можу ігнорувати факт, що саме через це вам довелося чекати так довго.
Тепер щодо основних проблем, які ви описали:
1. Мені шкода, що я вам надав некоректну інформацію. Як виявилось в даному авто є чотири варіанти сидінь (нажаль ми цього не знали) .Ми знали лише тільки за три комплектації, але завдяки цій ситуації тепер ми знаємо що є і четвертий салон. І подібні ситуації в майбутньому будуть уникнені.
2. Щодо зморжків, ми з вами спілкувалися в вайбері, ми чекаємо від Вас додаткові фото, щоб вирішити це питання.
Ваша ситуація стала для нас важливим уроком, і ми впевнені, що вона допоможе нам покращити рівень сервісу. Ми не виправдовуємось, але просимо вас зрозуміти, що деякі обставини були поза нашим контролем.
Ми з вами в вайбері вже домовилися , і будемо чекати від вас чохлів щоб вирішити дану проблему. Всі розтрати на новій пошті будуть за наш рахунок.
Нажаль така ситуація є, і авто виробники нас не попереджують щодо змін в салоні. Для цього і є контакт з клієнтами, тому я впевнений що ми зможемо вирішити це питання і всі залишаться задоволені.