Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Проблема бродячих собак
Автор Повідомлення
Las-Vegas Немає
Классик
****

Повідомлень: 1 051
Приєднався: Apr 2013
Киев
ASX
Повідомлення: #191
13-08-2017 21:29 RE: Проблема бродячих собак

Теория обломалась при первом же шухере

Флаг Украины по Грушевскому
(Востаннє це повідомлення було змінене: 13-08-2017 21:29 Las-Vegas.)
Шукати всі повідомлення учасника
logger Немає
Шопопало
*****

Повідомлень: 1 701
Приєднався: Jan 2008

Oktavia Tour 1,6
Повідомлення: #192
14-08-2017 13:26 RE: Проблема бродячих собак

Пинчук, как по мне как раз тот тип ответственного собачника. А то шо он овчарко купил, то видимо в детстве болел много и был маленьким, а потом вырос и раздался в плечах Курить

Мы ехали ехали и наконец приехали (с)
Шукати всі повідомлення учасника
Sozercatel Немає
метафізик
*****

Повідомлень: 2 446
Приєднався: Oct 2013
Мій дім - Всесвіт
Yeti 1.8 МT Мато Вraun
Повідомлення: #193
14-08-2017 13:36 RE: Проблема бродячих собак

Так а я о ком? Кто навеял такую точку зрения?

"Да..., хорошая усадьба, вольеры, выгул в поле, в спец. местах. Овладение соответствующей наукой, обучение - прилично, достойно и соответствует уважению. Есть такие на форуме уважаемые собаководы. Это хобби - увлечение, приносящее удовольствие и не подвергающее опасности окружающих. Всё здорово и чинно, под контролем..., но не каждый "потянет" это дело. Нужен соответствующий уровень во многом другом. "

Усадьбу бачыв, машинко тэж, собачка файна... Аплодисменты

И хотел бы добавить по сути вопроса...Embarassed

Кроме налога, продавать щенков только под эгидой местного общества собаководов (естественно, с процентом), продал "с рук" - штрАААААф.
Яваснаучусобаклюбить!!! Курить

«Можно быть свободным среди рабов, а можно быть рабом среди свободных...».
(Востаннє це повідомлення було змінене: 15-08-2017 12:34 Sozercatel.)
Шукати всі повідомлення учасника
LUPUS Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 4 064
Приєднався: Oct 2008

Повідомлення: #194
22-11-2017 16:45 RE: Проблема бродячих собак

знайшов дуже цікаву статтю Hello!


Про собаче життя в Угорщині.

Поводок - дуже тонка тут тема. Згідно із законом Угорщини господар не має права обмежувати свободу собаки повідцем, якщо на те немає особливих причин. Наприклад, агресія або міркування безпеки. А так будьте ласкаві зрозуміти, що людина має право на вільне пересування, а собака - тільки на прогулянці, і на прогулянці вона повинна бути вільною, тому в нашому парку ми на поводках як білі ворони (99% собак у вільному польоті). На поводках зустрічаю явних агресорів, але вони завжди якось паралельно рухаються, і зовсім стареньких собачок, які, мабуть, вже втратили слух або зір. Прив'язувати собак заборонено, перший штраф 350 євро, другий 500, потім - вилучать собаку і заборонять заводити на віки вічні. Перші дні до нас ну купа народу підійшла, питали, чому собаки на поводку. Відповідала, що ми не місцеві, тільки переїхали з країни, де без поводка собаки не гуляють, і зараз ми звикнемо трохи і будемо вчитися гуляти без поводків.
Попалася нам потеряха явна: бігла по вулиці, металася, гавкала, в нашийнику. Видно, що втекла. Поки я міркувала, що робити, як її ловити, кому дзвонити, перехожі собаку відловили, подзвонили кудись, приїхала поліція і собаку забрала. Все, хвилин за 5-7 все сталося.

Почали вчитися гуляти без повідків. У Місті - шок: їжі на газонах - немає. їжа тільки у мене) тому вона спробувала кудись збігати, але нічо з цього не вийшло. Їжі на газонах все одно немає) Забежала вона якось на обгороджену дитячий майданчик, на якій висить знак "собакам не можна". Поки я її відловлювала, приїхала поліція (камери скрізь). Загалом, розповіла їм ту ж історію "саміминеместние", кажу, ось, вчимося безповодочному гулянню, ось у мене м'ячик, щоб грати, ось печеньки, щоб заохочувати, але ось прокол трапився з дитячим майданчиком. Поліцейські дуже доброзичливі, Містіньку погладили, похвалили, попросили все-таки на дитячий майданчик намагатися не забігати, тим більше поруч є інша обгороджена площадка, можна там гуляти і привчатися.

Або ось випадок. Вийшли на прогулянку з Місті і Нюсею, йдемо в бік парку. Нюся подостала і сіла писати, вийшло, що рулеткою вулицю перегородили і заважаємо проходу. Йде чоловік, я розумію, що ніяк йому не пройти, по звичці зривають Нюсю з процесу. Як же дядько на мене лаявся !!! Він би почекав, поки собачка справить потребу !!!

Немає жратви, немає скла немає лайна, бруду немає !!! Зараз дощовий період, але на вулиці сухо і не брудно! Я дістала гумові чоботи, але поки одягала один раз, коли був вже зовсім проливний дощ, а так ми в темному парку шарімся абсолютно спокійно, знаю, що нікуди не вляпаюся, під ногами не хлюпає, грудки бруду не прилипають, знаю, що собаки нічого НЕ зжеруть, що не поріжуть лапи. Бігають бігуни, велосипедисти їздять, ніхто не кричить, що не пхається, сіла собачка писати - оббіжуть і об'їдуть. у нас тільки бігуни в поводках заплутуються в темряві, так ніяково ... у них повідці чисто дорогу перейти і до будинку дійти, а частіше взагалі ніякого немає) і ми як дурні на 5-метрових рулетках. сором)

.... во, найцікавіше. Угорці її відловили, я біжу, а я в люті, вб'ю, думаю. І що я бачу: народ Місті щосили ГОДУЄ вкусняшками, гладить, сюсюкає, заспокоює. Тут я розумію, що вбити її ніяк не вийде) Навіть кричати на неї не варто. Звідкись вискакую, ридаю, дякую. Люди мені кажуть: будь ласка, заспокойтеся! ваша собака пережила величезний стрес, і не треба додавати їй свій !!! І продовжують бідну Місті, таку всю в стресі, заспокоювати, мене відвели - вона ж від мене ще більший стрес, бідолаха (!!!) - заспокойтеся, все закінчилося, вдих-видих ...
Шукати всі повідомлення учасника
Dimon325 Немає
ЧибуражГо

Повідомлень: 12 395
Приєднався: Feb 2007
Kieff, Pizdnuky
Х1 35і - 370 трудолюбивых животных
Повідомлення: #195
22-11-2017 17:20 RE: Проблема бродячих собак

Про то, куда их говно девается и какое наказание за проявление агрессии собакой как-то информации не нашел. Зато про лапки и писи детально. Курить
Шукати всі повідомлення учасника
Salim Немає
Рассказчик
**

Повідомлень: 187
Приєднався: Mar 2017
Ірпінь
Octavia A7 2.0 TDI
Повідомлення: #196
22-11-2017 17:23 RE: Проблема бродячих собак

У нас якщо собаки будуть на прогулянці без повідка то буде бардак...який і так є. Особливо це стосується агресивних собак. До речі не всі люди полюбляють собак і навіть їх бояться.
А ось у своєму дворі собака має бути відвязана і вільно бігати, а привязуватись тільки коли приходять гості. Ще я проти тримання собак в квартирах...будь яких.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 22-11-2017 17:25 Salim.)
Шукати всі повідомлення учасника
Sozercatel Немає
метафізик
*****

Повідомлень: 2 446
Приєднався: Oct 2013
Мій дім - Всесвіт
Yeti 1.8 МT Мато Вraun
Повідомлення: #197
22-11-2017 21:10 RE: Проблема бродячих собак

Вот так надо прогуливаться с собачкой - всем приятно и тепло, и для окружаюших безтурботно... Big Grin

   

«Можно быть свободным среди рабов, а можно быть рабом среди свободных...».
Шукати всі повідомлення учасника
Тема закрита 


Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Для владельцев собак и просто неравнодушных людей dannetis 16 3 360 23-01-2017 16:41
Останнє: dannetis

Швидкий перехід:


Переглядають: Гості: 1