Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
СТО-2
Автор Повідомлення
PON Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Aug 2009

Skoda Octavia Tour 1.6
Повідомлення: #11
17-08-2009 18:39 Re: СТО-2

Прівєт то лишня витрата лаве!Я маю таку 1,5 року,1 рік проходив ТО,викінув стільки лаве,а за той час поміняли підшипник на ступеці і термостат.Більше нема шо було міняти,бо всо в ідеальному стані.Вже 80тис.км.Задумайся чи треба тобі там проходити ТО!
Шукати всі повідомлення учасника
MarkOH Немає
Ученик
*

Приєднався: Jun 2008

Skoda Oktavia
Повідомлення: #12
18-08-2009 09:15 Re: СТО-2

PON :Прівєт то лишня витрата лаве!Я маю таку 1,5 року,1 рік проходив ТО,викінув стільки лаве,а за той час поміняли підшипник на ступеці і термостат.Більше нема шо було міняти,бо всо в ідеальному стані.Вже 80тис.км.Задумайся чи треба тобі там проходити ТО!
Та от власне й запитую,машина за два роки пробыгла лише 17000 км.,думаю що крым замыни масла ,фыльтрыв нычого быльше мыняти не будуть,а вызьмуть 1500 грн!!!
В... Немає
Мегаписака

Приєднався: Aug 2008
Львов
Octavia Tour vts
Повідомлення: #13
18-08-2009 13:01 Re: СТО-2

MarkOH :
PON :Прівєт то лишня витрата лаве!Я маю таку 1,5 року,1 рік проходив ТО,викінув стільки лаве,а за той час поміняли підшипник на ступеці і термостат.Більше нема шо було міняти,бо всо в ідеальному стані.Вже 80тис.км.Задумайся чи треба тобі там проходити ТО!
Та от власне й запитую,машина за два роки пробыгла лише 17000 км.,думаю що крым замыни масла ,фыльтрыв нычого быльше мыняти не будуть,а вызьмуть 1500 грн!!!

Заміна масла і філтрів не буде коштувати там 1500 тис.
В мене разом з колодками і деякими дрібничками(кріплення защіти,закльопка бампера) вийшло 1247грн.
MarkOH Немає
Ученик
*

Приєднався: Jun 2008

Skoda Oktavia
Повідомлення: #14
18-08-2009 13:15 Re: СТО-2

В... :
MarkOH :

В мене разом з колодками і деякими дрібничками(кріплення защіти,закльопка бампера) вийшло 1247грн.
Доречі,а які роботи проводять на другому техогляді?
antik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2007
Львов
Octavia A5 Sportback
Повідомлення: #15
18-08-2009 13:23 Re: СТО-2

MarkOH :Доречі,а які роботи проводять на другому техогляді?

Об этом оч. подробно написано в сервисной книжке авто Wink

http://www.drive2.ru/cars/audi/a5_sportb...ack/ant1k/
В... Немає
Мегаписака

Приєднався: Aug 2008
Львов
Octavia Tour vts
Повідомлення: #16
18-08-2009 13:25  

Мені міняли масло,фільтра,колодки(дрібниці кріплення),діагностика ходової,ставили на комп.перевіряли,поміняли по гарантії салінблок,зробили геометрію.
Якщо ти хочеш ще точнішу інфу то можу знайти їхню бумагу де конкретно написано робота/ціна.
Але як на мене яб всетаки з"їздив і постояв над ними щобвсе перевірили і те що хоч схоже на несправне поміняли по гарантії.
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #17
18-08-2009 13:27 Re: СТО-2

MarkOH :
В... :
MarkOH :

Доречі,а які роботи проводять на другому техогляді?

Я б тобі радив добре вивчити сервісну книжку щоб тобі не зробили зайвих робіт, хоча на Галанті як правило якщо і роблять щось додаткове, то це дійсно потрібно а от наскільки я памятаю на Галичі люблять тулити непотрібні роботи по повній (змащення дверних петель ітд).

насправді є 2 типи ТО:
1. Масляне - заміна масляного фільтра, масла, перевірка колодок, перевірка світлового обладнання, обнулення компа (іноді ще діягностика ходової але від цього можеш спокійно відповитись)
2. Повне - заміна повітрянного фільтру, фільтру салону, масляного фільтра, масло, перевірка колодок, обнулення помилок, перевірка світлового обладнання

рахувати просто:
1. ТО 15000 - масляне
2. ТО 30000 - повне
3. ТО 45000 - масляне
4. ТО 60000 - повне
ітд...

Не забудь що для кожного типу авто (мотор і комплектаці) додається заміна певних частин в залежності від пробігу.

Саме дороге ТО 90000 км - коштує приблизно 1500 доларів Smile

До 60000 вроді нічого додаткового нема - перевір по сервісній книзі.

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1