дивно, що так довго над коментом думали, ждав обсири набагато раніше!
Я знаю, що "шарящі" будуть сміятися, але тільки на сухому асфальті (в переважній більшості)...
якщо ви приплели сюди арки, то ні розкатані арки, ні мілотеківські накладки нормально не роширяють арки, хоча любителі стенсу і пневми скоріше саме розкатують арки, тому що вони кожен міліметр рощирення використовують, чого функціонально не несуть накладки мілотека
але ж "кожному своє" як було написано самі знаєте де... комусь подобається шильдик 1,6, комусь vRS, але чомусь ніколи не бачив шильдиків WTS (чи як там правильно та комплектуха звалась). Власники самі вирішують що ліпити на своє авто
Починалось все у офів із запису на перепресоку задіх сайлентів
набір сайлентів
Стан сайлентів задніх продольних ричагів
попросив офів випресовувати сайленти не рорзбираючи повністю підвіску, як це робить білшість на повному приводі
опустили ричаг
підібрали втулку
Але засада, єдиний довгий болт і той виявився з м"якої сталі і різба з"їлась
не рішились далі знімати, так як уже було 16 00...
приступили до передка... по передку благополучно все стало... передні сайленти с поліуретану, задні МетГум
На правому ричагу був колхоз, замість гайки для вкручування болта тяги стаба стояла вже шпилька
Також дотягнули внутрішній правий ШРУЗ
НА цей день було все... Машина стала тихішою, твердості поліуретану не замітно
Помив машинку, аж не впізнати, відвик від справжнього її кольору
Далі чисто випадково знайшов сюрприз
Наступнього дня полагодив ригелем з новіших шкод
Ну і зробив на майбутнє заготовку
Так як зараз в отпуску, вирішив добити вже до кінця ходову
Поїхав на СТО на Гречко "КРС Тім"
Вирішили задок робити з повним зйомом підвіски
Поки гуляв околицями відкрив Київ у всій його красі
Продовження підвіски
Нова домівка поліаретану
хлам
відразу після зборки підвіски по задку
після регулювання
Тепер ззаду навіть кліренс збільшився
По враженням - машинка стала слухнянішою і тихішою... твердості поліуретану не чути...
Тепер лишилось подушки передніх амортів замінити, а то вже геть просіли
Тепер про СТО, де робили задок
Окрім майстра Жені і його роботи більш ніщо не сподобалось... Ціна навіть дорожче, аніж у офів, за поліуретан додатково взяли 50 грн за кожен сайлент...
Недавно бачив свого колишнього коня, звірюгана на 220 коней
Прийшла посилочка з піднебесної, ваг к+кан
купив собі підкатний домкрат
Відчизняні сайленти МетГум після 1000 км пробігу
Перевзувся на літо, літо на цих дисках десь у 2 рази легше, аніж зима на сталюках
Поставив собі щітку заднього склоомивача від Г6, тре тепер без пропусків по центру, але площа менша
Після ДТП мені не давала спокою лопнвта і торхи обсипана рештка радіатора. На просторах драйву після експериментів викупив остаток у людини і на дворі у вітряну погоду покрасив у свій колір. До речі, знайшов готову краску на свій авто, 1л - 500 грн, код кольору VW LB5N
РАмка решітки виявилась тайванською, але товщина пластика і його твердість на перший погляд такі ж... Зазори, до речі норм... Рамка стала ідеально.
де удару не було, решітка з фарою має норм зазор, а от зі сторони, де був удар, потрібно трохи поправити. Просто підсунути трошки рамку і нижнє кріплення фари (кузов) чутьвтопити до радіатора, роботи на 5 хвилин має бути
Далі, у неділю ввечері, 50 км від доми після гостювання, коли завів двигун почала мигати лампочка охлаждайки. Заглушив, під машину - там калюжка і продовжує стікати рожева рідина. Я під капот - там знайшов винуватця
Було багато думок, як виходити з ситуації, але так як я був біля борисполя, згадав про Андрія, який там має розборку, після короткої розмови, він через деякий час сам приїхав до мене і замінив четверник Хороший дядько
НА всяк випадок на майбутнє заготовив 2 четверника (оригінал і замінник) і дешевий замінник, який після маленьких доопрацювань може стати під бачок ОЖ
Ну і мегаінструмент, звісно
Далі не дає мені покою звук, який чути в районі ремня ГРМ, чути десь з 10 секунди
Заїхав до хлопців на ЖД шосе, вони з першого погляду відразу приговорили натягувач ремня ГРМ, бо ролик уже був поведеним в сторону мотора і 1 канавка ремня була без контакту з роликом. Критичного щвуку з двигуна там не почули
Було щось таке
Замовляв ІНА, приїхало щось таке, з першого погляду оригінал, але ніяких інших опізнавальних знаків я не знайшов, сумніваюсь, що ВВ їх робить сам
Я заздалегідь підготувався до поїздки на СТО, а вних запис на тиждень вперед, тому купив комплект замків, бо в мене тільки один мікрик з 4х працював і петлю нижню на водійську дверцю
І через недільку загнав машину хлопцям
Ввечері машинка була готова, поставили 3 з 4х замків, поміняли натяжитєль, ремень, подушки амортів з підшипниками
Фото тільки таке є
ну і про нові замки враження
Цитата:С рабочими микриками открыл для себя машину по новому:
1. подкачивание бензонасоса после простоя при открытии вод. двери
2. индикация на приборке
3. подсветка дверей в открытом состоянии
4. настраюется свет в салоне при открытии дверей (теперь в темное время суток проще будет вставлять ключ в замок зажигания)
5. работает сигнализация включенного света при выключеном зажигании и открытии двери
6. при закрытии ЦЗ авто моргает светлодиод на водительской двери
7. Некоторые замки нового образца, потому тихо работают