Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Как на счет того, чтобы собратся? (Воскресенье 20.01.08)
Автор Повідомлення
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #21
21-01-2008 08:50  

Igor_Lviv :Ну а я черговий раз пролітаю. Не буду в неділю у Львові.

Шкода Smile

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #22
21-01-2008 09:01  

Ну ось в нас відбулась перша зустріч гілки в цьому році з чив Вас всіх і вітаю Happy Birthday Happy Birthday Happy Birthday

Були присутні: Антік, Лёша, Я з Ірою і DIG з дружиною, Andy_Lviv.

Шкода що так і не дочекалися Mihalich`a - погана традиція намічається Wink Доречі до тебе було дві справи: 1. Золоті дзеркальні наклейки Леша зробив для тебе; 2. Хотіли поговорити на рахунок святкування дня народження Львівської Гілки клубу у МІ100.

Ну ок. Тепер трошки про зустріч.
Обговорити всі питання які я мав до обговорення не вдалось бо всі були як на мене втомлені і сонні Smile

Домовились про виготовлення візиток. Багато говорили про організацію якоїсь цікавої акції на Валентина або 8 березня але ні до чого так і не прийшли. Якщо не цікаво то не будемо нічого організовувати а якщо цікаво то відпишіться в темі яку я згодом створю.

Принаймні ми приємно посиділи, попили пиво 0 і поспілкувались.

На майбутнє хотілось би бачити більшу активність новачків - за останній місяць на форумі зареєструвалось згідно моїх спостережень 5-7 Львівян які залишили пости на нашій гілці. Хлопаки! Якщо Вас це цікаво то не соромтесь. Приходьте на зустрічі, Пишіть на форумі а якщо маєте якісь запитаня щодо клубу ітд то пишіть мені особисто в ЛС або Асю!

У темі про реєстрацію членів Львівської гілки можна побачити близько 30 чоловік але на зустрічі приїжджають постійно ті самі 6-10 чол. Треба активуватися.

Честь! Честь! Мир Мир

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1