Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
В день свята Покрови Пресв'ятої Богородиці...
Автор Повідомлення
Шкодчук Немає
Українець

Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #1
14-10-2011 20:49 В день свята Покрови Пресв'ятої Богородиці...

Хочу поздоровити всіх зі Святом! Треба було зранку, але краще пізно ввечері, ніж ніколи, як казали мудрі люди Smile

Є невеличка, не так давно збудована, церква в Дарницькому районі міста Києва. Там несе службу добра і дуже уважна людина отець Олександр, досить молодий ще. Практично кожного великого свята він надсилає мені смс з привітаннями, хоча я вже, практично й забув, коли був в тій церкві останнього разу (почуваю себе свинею :oopsSmile. Хочу поділитися з вами його теплими словами Hello!

Величаємо Тебе Пресвятая Діво, і шануємо Покров Твій Святий, бо тебе бачив святий Андрій у повітрі, як Ти за нас Христу Богу молишся!
З повагою, найкращими побажаннями та християнською любов'ю в день свята Покрови Пресв'ятої Богородиці, щиро вітаю вас!
Нехай Покров Божої Матері покриває вас і всіх ваших рідних та близьких і буде захистом на кожний день!!!

Вічна пам'ять Героям...
Шукати всі повідомлення учасника
TACTIK Немає
Писатель

Приєднався: Jan 2008
Київ
Оctavia 2.0 Elegance
Повідомлення: #2
15-10-2011 17:51 RE: В день свята Покрови Пресв'ятої Богородиці...

Усіх зі святом! Не забуваймо, що у цей день не лише "Свобода" має право на вияв своєї позиції. Це свято справжніх Захисників Батьківщини (без "").
До речі, вчора похрестив ще одного наступника оборонців нашої Держави.
Данило, будь гідним свого батька-офіцера і своїх предків!

si vis pacem - para bellum
Шукати всі повідомлення учасника

Швидкий перехід:

Переглядають: