Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
подскажите где запчасти
Автор Повідомлення
voynarovsky Немає
0676766338

Приєднався: Jan 2010
Хмельницкий
skoda octavia A5
Повідомлення: #81
26-02-2013 11:00 RE: подскажите где запчасти

спроси у официалов скажу с личного опыта там не всегда дороже иногда и дешевле чем у какого то Бори или ПашиSmile или на экзисте если есть каталожный номер

(04-11-2011 13:20)yuristkonsult :  Там є підбір запчастин по вінкоду, я думаю так не помилишся точно і ціни нижчі чим в офіціалів. Для прикладу я дивився собі ступічний підшипник оригінал на екзісті чуток більше 600 в офіціалів понад 800.

я собі шукав всі стойки з всіма відбійниками і опорними підшипниками + пару незначних запчастин, і в підсумку вийшло так:
-Офіціали 5130 (+2роки гарантії)
- в зайомого вийшло за 5300 і збере це все не понятний механік немаючий поняття про шкоду
-в ще одного знаймого вийшло приблизно як в офіціалів але ніякої гарантії
-на екзісті вийшло 4670 (точно не пам’ятаю), але перед цим замовляв на екзісті паливний фільтр з регулятором тиску, замовив оригінал-прийшов фільтр з китайскими символами на коробці, на самому фільтрі все SOFIMA (WV/AUDI/SEAT/SKODA) офіціали сказали що софіма це оригінал для шкоди, але сама коробка заставляє задуматись наскільки це оригінал.
Тепер подумай де вийде дешевше.....Hello!Дружба

[Зображення: BX8887AA.png]
(Востаннє це повідомлення було змінене: 26-02-2013 11:12 voynarovsky.)
Шукати всі повідомлення учасника
Sergey_KV Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Aug 2011
Хмельницький
Октавушка
Повідомлення: #82
26-02-2013 11:37 RE: подскажите где запчасти

Дякую .. зараз по vin пробю.. Exist в Хмельницькому по Свободи десь?
Rus_sl Немає
Руслан

Приєднався: Mar 2008
Славута
Skoda Roomster 1.6 BTS+ГБО, Славута 1,2+ГБО
Повідомлення: #83
26-02-2013 13:47 RE: подскажите где запчасти

(26-02-2013 11:37)Sergey_KV :  Дякую .. зараз по vin пробю.. Exist в Хмельницькому по Свободи десь?
Свободи, 19.
Я дивився по каталогах exist, те що Вам потрібно - в них є, перший крос-номер пробивайте без останньої літери А.

Краще гір - можуть бути тільки гори!
[Зображення: 998033.jpg]
Sergiy_khm Немає
Ученик
*

Приєднався: Jun 2013
Хмельницкий
Шкода А5
Повідомлення: #84
18-06-2013 09:18 RE: подскажите где запчасти

Добрый день всем!
Если у Вас возникает вопрос о запчастях на свой любимый автомобиль, милости просим:
http://www.intercars.com.ua/#Chmielnickij
Кроме того, что езжу на Шкоде, работаю на этой фирме в Хмельницком.
Всем шкодоводам скидка! Есть куча производителей запчастей которые делают на конвеер для многих автопроизводителей машин комплектующие. Все запчасти качесвтенные от ведущих производителей Европы и мира. Приезжайте, всё подберем!

(30-03-2010 20:20)avtor1 :  привет всем,я из Хмель.обл. подскажите хмельничане где на шкоду хорошие цены ориг.запчасти?ДружбаДружбаДружба

Добрый день всем!
Если у Вас возникает вопрос о запчастях на свой любимый автомобиль, милости просим:
http://www.intercars.com.ua/#Chmielnickij
Кроме того, что езжу на Шкоде, работаю на этой фирме в Хмельницком.
Всем шкодоводам скидка! Есть куча производителей запчастей которые делают на конвеер для многих автопроизводителей машин комплектующие. Все запчасти качесвтенные от ведущих производителей Европы и мира. Приезжайте, всё подберем!
Так же могу ответить на вопрос: Сколько будет стоить на Вашу машинку K&N фильтр нулевого сопротивления.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 18-06-2013 09:26 Sergiy_khm.)
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Pavlikasiy Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jun 2014
Хмельницька обл
Повідомлення: #85
17-02-2015 11:20 RE: подскажите где запчасти

Особисто я маю товарища який займається деталями і може дістати практично все по доступних цінах, в порівнянні з іншими... Не все одразу є на місці, але під замовлення отримував я все...
До прикладу на бош сервісі і шкоді, таку деталь як ось коромисел, мені назвали ціну і теріни доставки близько 10 днів... цей чоловік після мого дзвінка на наступний день мені вже вручив деталь... Різниця в ціні бош 8400 у нього 6000... То зовсім не реклама, просто знаю що таке стати заручником сервіса... Який до того ж заявляє що працює тільки зі своїми деталями, адже потім на все дає гарантію... Ніфіга такого не помітив, то швидше заспокоєння клієнта ніж діюча гарантія.
(наразі чоловік проживає в м.Хмельницький)
lankit Немає
Ученик
*

Приєднався: Feb 2013
Хмельницький
а7
Повідомлення: #86
06-03-2015 07:43 RE: подскажите где запчасти

(17-02-2015 11:20)Pavlikasiy :  Особисто я маю товарища який займається деталями і може дістати практично все по доступних цінах, в порівнянні з іншими... Не все одразу є на місці, але під замовлення отримував я все...
До прикладу на бош сервісі і шкоді, таку деталь як ось коромисел, мені назвали ціну і теріни доставки близько 10 днів... цей чоловік після мого дзвінка на наступний день мені вже вручив деталь... Різниця в ціні бош 8400 у нього 6000... То зовсім не реклама, просто знаю що таке стати заручником сервіса... Який до того ж заявляє що працює тільки зі своїми деталями, адже потім на все дає гарантію... Ніфіга такого не помітив, то швидше заспокоєння клієнта ніж діюча гарантія.
(наразі чоловік проживає в м.Хмельницький)

можно контакты?
Pavlikasiy Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jun 2014
Хмельницька обл
Повідомлення: #87
06-03-2015 10:29 RE: подскажите где запчасти

+380673833108 - Саша
Тема закрита