Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
Чим замінити штатне мультимедіа?
Автор Повідомлення
GrOleg Немає
Ученик
*

Приєднався: Jan 2025
Вінниця
Octavia A5 1,4 TSI M6 2010р
Повідомлення: #51
06-03-2025 08:56 RE: Чим замінити штатне мультимедіа?

З шиною canbus нормально працює? Всі повідомлення виводяться (парктронік, клімат...)? Кнопки мультикерма вдалось підключити? Як радіо ловить в порівнянні зі штатним?
(Востаннє це повідомлення було змінене: 06-03-2025 09:15 GrOleg.)
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
egorka Немає
Продавець прохолоди

Приєднався: Mar 2009
Київ. Голосііво
Volkswagen T-5 caravelle
Повідомлення: #52
06-03-2025 09:46 RE: Чим замінити штатне мультимедіа?

(06-03-2025 08:56)GrOleg :  З шиною canbus нормально працює? Всі повідомлення виводяться (парктронік, клімат...)? Кнопки мультикерма вдалось підключити? Як радіо ловить в порівнянні зі штатним?

Все написав на попередній сторінціHello!на більш свіжих моделях все працюе в мене тільки парктронік працюе та кнопки працюють бо стоїть ще старий якійсь там блок в мене ж бус 11 року

Мені запах дизеля і солодкий і приемний Hello!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 06-03-2025 09:49 egorka.)
DoctorAleks Немає
Классик

Приєднався: Dec 2008
Ужгород
VW E-Golf VW Multivan 4x4
Повідомлення: #53
07-03-2025 08:51 RE: Чим замінити штатне мультимедіа?

(06-03-2025 08:56)GrOleg :  З шиною canbus нормально працює? Всі повідомлення виводяться (парктронік, клімат...)? Кнопки мультикерма вдалось підключити? Як радіо ловить в порівнянні зі штатним?
Радіо однозначно буде гірше 100%. Описав чому. Всі китайські пристрої підключають тільки одну антену з двох штатних.
Звук Андроїдів буде кращим за штатну через багатополосний еквалайзер і можливість більш широких налаштувань "під себе".
Звук спілкування мобільним значно гірший.

(05-03-2025 09:32)egorka :  
(04-03-2025 11:59)Misterd :  
(01-03-2025 19:15)egorka :  
(28-02-2025 13:31)niptun :  Раніше було простіше так як мита не було, можна було влізти і норм варіант з китаю замовить.. зараз вже не так вигідно стало..
egorka, в китаї замовляв?
Так, на Алі, вчора вже приїхала, на наступному тижні поставлю то відпишу, вийшла з доставкою 3600 на лох ура така сама 5500 в мене 4/64 плюс 4G

(28-02-2025 13:31)niptun :  Раніше було простіше так як мита не було, можна було влізти і норм варіант з китаю замовить.. зараз вже не так вигідно стало..
А який нормальний варіант на Вашу думку?бо знайомий який буде ставити каже вже поставив таких штук 20 то всі задоволені і каже проблем нема то і порадив мені таку взяти то побачимо як воно

яка моделька? бо все що бачу то 5000+ на алі
Hello! Отака GRANDnavi Android13 Автомобільний радіоприймач GPS для VW 4/64 з 4G, посилання скинув приват, мені показуе 4/64 3900 з копійками з камерою ще мабуть дорожче

Дуже дякую DoctorAleks за розгорнуту відповідь, а можете скинути посилання де брали магнітолу собі rcd580 для порівняння: тепер відповідаю по своїй, вчора їздив но нашого одноклубника на встановлення патефона( кому треба дам контакти що б не реклама, там не тільки встановлення магнітол але і все інше по налаштуванню ваг групи) патефон встановили, все настроіли, карплей безпровідний працює, інтернет 4G працюе, вейз працюе ютуб працюе, камери в мене нема то одне що не знайшов майстер як відключити ту камеру що б тільки залишився парктронік бо коли вмикаєш задню передачу зьявляется машинка і поряд зьявляеться тіпа камера, каже в інших моделях відключав а тут чомусь не знайшов, може потім знайде бо було малу часу. Взагалі я задоволений в порівнянні з рнс310Hello!
Брав через чоловіка сестри (вони проживають у Празі) Там є фірма, що постачає їх. Хоча аналогічна ціна на Алі.
Цікавлять нюанси, пишіть у Вайбер 0508153992 Аби не реклама тут.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 07-03-2025 08:53 DoctorAleks.)
egorka Немає
Продавець прохолоди

Київ. Голосііво
Volkswagen T-5 caravelle
Повідомлення: #54
07-03-2025 09:26 RE: Чим замінити штатне мультимедіа?

(07-03-2025 08:51)DoctorAleks :  
Радіо однозначно буде гірше 100%. Описав чому. Всі китайські пристрої підключають тільки одну антену з двох штатних.
Звук Андроїдів буде кращим за штатну через багатополосний еквалайзер і можливість більш широких налаштувань "під себе".
Звук спілкування мобільним значно гірший.

(05-03-2025 09:32)egorka :  
(04-03-2025 11:59)Misterd :  
(01-03-2025 19:15)egorka :  
Так, на Алі, вчора вже приїхала, на наступному тижні поставлю то відпишу, вийшла з доставкою 3600 на лох ура така сама 5500 в мене 4/64 плюс 4G

А який нормальний варіант на Вашу думку?бо знайомий який буде ставити каже вже поставив таких штук 20 то всі задоволені і каже проблем нема то і порадив мені таку взяти то побачимо як воно

яка моделька? бо все що бачу то 5000+ на алі
Hello! Отака GRANDnavi Android13 Автомобільний радіоприймач GPS для VW 4/64 з 4G, посилання скинув приват, мені показуе 4/64 3900 з копійками з камерою ще мабуть дорожче

Дуже дякую DoctorAleks за розгорнуту відповідь, а можете скинути посилання де брали магнітолу собі rcd580 для порівняння: тепер відповідаю по своїй, вчора їздив но нашого одноклубника на встановлення патефона( кому треба дам контакти що б не реклама, там не тільки встановлення магнітол але і все інше по налаштуванню ваг групи) патефон встановили, все настроіли, карплей безпровідний працює, інтернет 4G працюе, вейз працюе ютуб працюе, камери в мене нема то одне що не знайшов майстер як відключити ту камеру що б тільки залишився парктронік бо коли вмикаєш задню передачу зьявляется машинка і поряд зьявляеться тіпа камера, каже в інших моделях відключав а тут чомусь не знайшов, може потім знайде бо було малу часу. Взагалі я задоволений в порівнянні з рнс310Hello!
Брав через чоловіка сестри (вони проживають у Празі) Там є фірма, що постачає їх. Хоча аналогічна ціна на Алі.
Цікавлять нюанси, пишіть у Вайбер 0508153992 Аби не реклама тут.
Дякую ВамHello!

Vitaly_N Немає
татаро-монголофоб

Приєднався: Oct 2008
Харьков, Павлово поле
А5 1,6 MPI+ESP
Повідомлення: #55
07-03-2025 18:22 RE: Чим замінити штатне мультимедіа?

(07-03-2025 09:26)egorka :  [

еще раз такая простыня и я вас забаню Курить
всех
сразу

Всю жизнь что-то портишь. В молодости девок, в старости воздух.
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
egorka Немає
Продавець прохолоди

Київ. Голосііво
Volkswagen T-5 caravelle
Повідомлення: #56
08-03-2025 10:03 RE: Чим замінити штатне мультимедіа?

(07-03-2025 18:22)Vitaly_N :  
(07-03-2025 09:26)egorka :  [

еще раз такая простыня и я вас забаню Курить
всех
сразу
Дякую, зрозумів

egorka Немає
Продавець прохолоди

Київ. Голосііво
Volkswagen T-5 caravelle
Повідомлення: #57
02-04-2025 17:53 RE: Чим замінити штатне мультимедіа?

А в кого теж стоїть китайська магнітола. Можете сфоткати як налаштован єквалайзер. Щось не можу налаштувати це чудо китайськеHello!

Misterd Немає
Олексій

Приєднався: Jun 2008
Поділля
Seat Ibiza ST 1.6 TDI Reference+)
Повідомлення: #58
Вчора 07:37 RE: Чим замінити штатне мультимедіа?

чайку ----_____---- але плавну зроби і все має бути гуд) ну і Loud десь має бути ввімкнений...

(Востаннє це повідомлення було змінене: Вчора 07:38 Misterd.)
egorka Немає
Продавець прохолоди

Київ. Голосііво
Volkswagen T-5 caravelle
Повідомлення: #59
Сьогодні 08:13 RE: Чим замінити штатне мультимедіа?

(Вчора 07:37)Misterd :  чайку ----_____---- але плавну зроби і все має бути гуд) ну і Loud десь має бути ввімкнений...

А Loud це шо таке?

Vitaly_N Немає
татаро-монголофоб

Приєднався: Oct 2008
Харьков, Павлово поле
А5 1,6 MPI+ESP
Повідомлення: #60
Сьогодні 08:55 RE: Чим замінити штатне мультимедіа?

(Сьогодні 08:13)egorka :  
(Вчора 07:37)Misterd :  чайку ----_____---- але плавну зроби і все має бути гуд) ну і Loud десь має бути ввімкнений...

А Loud це шо таке?

тебя в гугле забанили? Добыча мыслей

Цитата:LOUD это подъем нижнего и верхнего регистра на одинаковое фиксированное количество децибел, чтобы поднять общую громкость воспроизведения и по совместительству испортить общее звучание системы. возможно использование этой функции в случае если у тебя очень сильно выпирает середина

Всю жизнь что-то портишь. В молодости девок, в старости воздух.
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Відповісти 

Швидкий перехід:

Переглядають: Libr, Гості: 1