Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Ремонт на "Галич Авто". Уж0сн@х...
Автор Повідомлення
IvanoBulo Немає
Рассказчик
**

Повідомлень: 127
Приєднався: Nov 2007

Повідомлення: #1
12-07-2008 21:44 Ремонт на "Галич Авто". Уж0сн@х...

От такого листа написав в Еврокар

Цитата:Доброго дня,

Маю проблему яка вже тягнеться півтора місяця і весь цей час мені
приходиться їздити без кондиціонера.

Предісторією є ДТП, яке сталося незадовго після того як купив
автомобіль. На двох "офіційних" СТО ("Галич Авто" та "Автотрейдинг")
зробили калькуляцію на сумму приблизно 8 тис. грн. куди фактично
увійшла заміна лівої фари, капоту, передньої панелі та ремонт лівого
крила.

З цими пошкодженнями їздив з 22 лютого до 9 травня поки вирішувались справи в страховій, у банку. І от забравши автомобіль після ремонту 28 травня прийшлось 29 травня повернутись знову бо на сервісі забули підключити датчик зовнішньої температури! В суботу 31 травня знову повертаюсь в сервіс! На цей раз все набагато гірше - кондиціонер перестає працювати і з під капоту йде дим і дуже смердить. Вирок на сервісі - витік фреону. Просять заїхати в середу 4 червня коли буде працювати зміна що спеціалізується на кондиціонерах. Проблему локалізували в районі з"єднання трубки з радіатором кондиціонера. Сказали що трубку на заміну треба чекати 2-2,5 тижня, а поки що прийдеться їздити так. Пройшло майже півтора місяця! 10 липня в 9-ій ранку я приїхав на сервіс і залишив машиную. Коли приїхав о другій годині дня то мені приносять трубку але розламану і сильно потерту в одному місці. Кажуть що міняти по гарантії ії не будуть, що скоріше за все трубка була пошкоджена через ДТП. Мої доводи про те що все функціонувало після ДТП до ремонту 2,5 місяця і не було ніяких проблем були проігноровані, а майстер що робив ремонт по телефону накинувся на мене з погрозами!!!

А трубка виявляється коштує 1,5 тисячі гривень і я звісно не бажаю платити таку ціну за помилку майстра, що зробив неякісний ремонт. На сервісі порадили майстра щоб запаяти цю трубку, що я і зробив. Проте тепер шкодую, бо фактично це був речовий доказ... Але ж скільки можна терпіти жару в салоні?! Тим більше що в мене двоє малих дітей і одна вже застудилася бо спітніла в дитячому кріслі і ії продуло.

От таке от відношення до клієнтів і така от гарантія!

Машину забрав, витратив в суммі майже 1100 грн. і пропав повністю один робочий день.

Буду писати в офіс Шкоди в Чехію. Думаю також подати на "Галич Авто" до суду.

ПС: Наступного тижня ТО 5000. Вже страшно довіряти їм машину... Evil or Very Mad

[Зображення: 4ec4c107-03d4-4efa-b356-d04bb698f235.gif]
Шукати всі повідомлення учасника
Nadin Немає
Рассказчик
**

Повідомлень: 78
Приєднався: Mar 2008

Fabia Sedan 1,2
Повідомлення: #2
14-07-2008 09:28  

можу хіба поспвчувати. А на рахунок першого ТО на 5 тисяч почитай http://www.skoda-club.org.ua/forum/showt...p?tid=1545 я його також тиждень тому проходила.
На Галич авто всі пишуть про перше ТО на 5 тисячах, хоча перше має бути на 15. І крім цього То на галичі коштує купу грошей. Одним словом почитай

[Зображення: Oneal.gif]
Шукати всі повідомлення учасника
pete Немає
mihokXD

Повідомлень: 1 427
Приєднався: Jun 2007
Львов
vw polo 1,4
Skype IDmihokXD
Повідомлення: #3
15-07-2008 21:20  

"Калич авто" в топку!!!! Оцтой Упал и качаюсь
Шукати всі повідомлення учасника
Shkodovod Немає
Ученик
*

Повідомлень: 1
Приєднався: Sep 2008

Повідомлення: #4
01-09-2008 01:40  

Оцтой Так на Галич-Авто НЕМА МАЙСТРІВ!! схожа ситуація - дтп, страхова, погодження відшкодувань - 10днів. при цьому - заміна заміна заміна і т.д. СУМА - 6 000 дол. а далі пішла волинка -
1 - вашу машину робить лише одна бригада тому вона буде робитися через день, а інакше ви знаєте який-то бардак буде?!!!!! (та я мав вас всіх глибоко на увазі - мені потрібен результат а не процес)

2. нема ще всіх деталей - ну потерпимо!

3. машина ваша буде готова через тиждень- прийшов, побачив, офігів! ніхто нічо не зробив. претензії майстрам - звалювання роботи на інших. за два тижні отримав напівготову машину. салон розібраний, купа сміття в салоні, хто працював коло машини - невідомо. в кінці прийшов дядько, якого прислали причепити пластикові панелі коло лобового, потицяв їх туди-сюди, якось завертів викруткою. біла оббивка і руки в мазуті - результат жахливий. у кінці виявилось що в мене з машини витягнули акумулятор на підзарядку і загубили, переконували що він несправний. довелось обкласти матом на всю дільницю майстрів, робочих і дирекцію. всі зійшлись і почали рішати де акумулятор. поняли шо пахне паленим і тут же його знайшли.

4. на сервісі працює пара молодих пацанів які стараються, пара майстрів, які шось вміють, але вони повні пофігісти. як виправдовувався директор - низькі зарплати і всі клали , вибачте, на старанність. ну що ж , співчуваю. краще машину ремонтувати за рекомендаціями на гаражах. там працюють ті хто хоче реально заробляти.
за кордоном ніхто на 6000баксів машину не ремонтує - а відповідно не заробляє СТО. а тут даєш налом - а вони ще й халявно роблять.[/url]
Шукати всі повідомлення учасника
Тема закрита 


Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Ремонт на Галант-авто krot2ks 42 11 073 18-08-2009 11:35
Останнє: StE@LtH
  Roomster, Я і "Галич-Авто"... IvanoBulo 19 5 340 23-02-2008 14:15
Останнє: IvanoBulo

Швидкий перехід:


Переглядають: Гості: 1