Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Бойове хрещення
Автор Повідомлення
IvanoBulo Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Nov 2007

Повідомлення: #1
22-02-2008 19:24 Бойове хрещення

Сьогодні о півдні сталося моє перше в житті ДТП Crying or Very sad

ГАЗон (0238 Ф4) за яким я їхав зупинився щоб пропустити зустрічні машини. Я зупинився за ним і тут цей Дятел почав рухатись заднім ходом Я удивлен Я сигналю йому, але той почув тільки тоді коли було вже пізно Добыча мыслей

З пошкоджень:
- Вигнувся капот. Царапин немає проте краска потріскалася.
- Погнулась балка на якій знаходиться замок капоту
- Кріплення фари зламане і вона посунулася. Напевно фару будуть міняти...
- Якісь пластикові елемента з внутрішньої сторони бампера зломалися
- Рамка рушітки радіатора і бампер біля фари тріснули

Цей Дятел хотів залагодити все спочатку 100, а потім 200-ми баксами Shocked

Викликав ДАЇ. Приїхали через 1,5 години. Замірили, записали, сказали що довідка буде готова у вівторок.

В страхову з"їздив, написав заяву, потім в СТО. Потрібного майстра не було, поїду завтра.

На СТО бачив сріблястого Румстера. Майже відновлений но ДТП було судячи зі всього дуже серйозне - майже весь задок відрехтований... Sad Майстер покачав головою коли дізнався що і в мене Румстер...

Оттаке от... Сижу, сумую... Починають лізти неприємні думки про те що гайці щось намутять бо вантажівка належить до МВС і відразу Дятел викликав своїх начальників офіцерів, які поки ми сиділи писали пояснення, щось "терли" з другим гайцем. І от думаю щось ті гайці намутять, що або мене зроблять винним, або взагалі "не буде ніякого дтп" Crying or Very sad і прийдеться мені весь цей ремонт з свого гаманця покривати... А я і без того мав купу витрат цього місяця...

[Зображення: 4ec4c107-03d4-4efa-b356-d04bb698f235.gif]
Шукати всі повідомлення учасника
DRB Немає
Banned

Приєднався: Mar 2007

Повідомлення: #2
22-02-2008 19:48  

Все буде добре - якщо будуть проблеми - свідків (думаю клуб не відмовиться) про те що він здавав задом..
До речі - навіть якщо ти винен страхова по КАСКО відшкодовує..
antik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2007
Львов
Octavia A5 Sportback
Повідомлення: #3
22-02-2008 20:12  

Мда, неприятно! Но ты не переживай! Со всеми это случается и никто от такого не застрахован на дорге. А на счет гайцев - худшее что они могут сделать - так это написать, что виноват ты, но.....

DRB :навіть якщо ти винен страхова по КАСКО відшкодовує..

+1!

Пы.Сы. На замер алкоголя в крови сразу после ДТП съездил надеюсь?!

http://www.drive2.ru/cars/audi/a5_sportb...ack/ant1k/
IvanoBulo Немає
Рассказчик
**

Повідомлення: #4
22-02-2008 20:38  

antik :Пы.Сы. На замер алкоголя в крови сразу после ДТП съездил надеюсь?!
В страховой сказали что им не нужно.

antik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2007
Львов
Octavia A5 Sportback
Повідомлення: #5
22-02-2008 20:49  

IvanoBulo :В страховой сказали что им не нужно.

В страховой да, т.к. им все равно виноват ты или нет - они выплатить денежку должны в любом случае. Но вот в суде.... Но будем надеятся, что в данной ситуации тебя признают невиновным!

http://www.drive2.ru/cars/audi/a5_sportb...ack/ant1k/
DIG Немає
Писатель

Приєднався: Oct 2007

SKODA A5
Повідомлення: #6
22-02-2008 21:31  

Дааа.... співчуваю в мене недавно подібна ситуація була тільки фура заїхала.
А що протокол про ДТП ти не підписував?
IvanoBulo Немає
Рассказчик
**

Повідомлення: #7
22-02-2008 22:33  

DIG :Дааа.... співчуваю в мене недавно подібна ситуація була тільки фура заїхала.
А що протокол про ДТП ти не підписував?
Розписувався тільки на схемі ДТП та на листі з моїми поясненнями. Потім мені сказали, що я можу йти. А водія вантажівки попросили залишитись ще на 10 хвилин.

Водій вантажівки, в принципі, не відмовлявся від того що винний і в своїх поясненнях писав що їхав заднім ходомі не побачив мене. Мені в принципі трішки жаль його, бо він матиме напевно проблеми на роботі... Чесно кажучі, я думав що його начальники що приїхали будуть умовляти його щоб він не признавався. В принціпі, міг би почати "бикувати" що це я в нього в"їхав і мені важко було б протилежне довести.

А я просто дуже хвилювався, бо в мене дуже важлива зустріч мала відбутись якраз через пів години після того як сталось ДТП, тому я дуже нервувався і розгубився.

antik :В страховой да, т.к. им все равно виноват ты или нет - они выплатить денежку должны в любом случае. Но вот в суде.... Но будем надеятся, что в данной ситуации тебя признают невиновным!
Мне гаец тоже говорил, что мол ты ж не виноват, не нужно тебе. Короче подожду вторника, заодно узнаю к какой судье дело попало и попробую заранее подготовится если что не так. В принципе связи найдутся если начнут безпредельничать.

StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #8
22-02-2008 22:58  

Сочувствую!

Насчет страховой. У меня было ДТП через месяц после покупки машины. Когда через год перестраховывал то в страховой поднимали документы по ДТП и когда удостоверились что виноват был не я то дали скидку 4% за "безопасную езду" потомучто если ты не виноват то эти деньги страховая себе вернет за счет "цивилки" этого долбодятла. А если виноват ты то страховая попадает в ремонт твоей машины и выплате цивилки ему. Поэтому это играет роль для страховой и для тебя. (можеш сэкономить при перестраховании)

Так что борись. Если надо будет какаято помощ (общего плана) то обращайся. Есть разного рода знакомые. Есть с кем посоветоваться итд.

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
SVAt Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2007
Львів
Skoda Pajero Sport 3.0
Skype IDsvat351
Повідомлення: #9
23-02-2008 20:50  

та пацани краще,щоб нам наша страховка ніколи не ставала в пргоді. Я тако попав в подібний випадок коли моїй машині було десь з два місяця, один придурок на маршрутці вискочив на зустрічну смугу а там десь я взявся, правди дуже не постраждав але було неприємно тай буфера трохи примняв, а той розумник ще набрався наглості казати що я йому 100 винен, но чомусь після моїх слів що гаїшники розберуться хто кому що і за що винен він поспішно постарався покинути місце дтп

Skoda Pajero Sport 3.0
SVAt Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2007
Львів
Skoda Pajero Sport 3.0
Skype IDsvat351
Повідомлення: #10
23-02-2008 20:54  

а нарахуно страхової не переживай відремонтують твою пташку от тільки зачекати прийдеться, поки вони свої сідниці почухають і гроші на ремонт перерахують, або якщо тобі спішно то робиш за свої, а вони потім відшкодовують

Skoda Pajero Sport 3.0
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: