Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Задоволені роботою поліції?
Голосування завершено.
Стало краще 48.84% 63 48.84%
Стало гірше 51.16% 66 51.16%
Всього 129 голосів 100%
* Ви голосували за це. [Показати результати]

Тема закрита 
"Моя нова поліція"
Автор Повідомлення
Vlad2178 Немає
Классик

Приєднався: Sep 2008
Бровари
Тур 1.8t була. А5 фл 1,4тсі теж була. А7 81 kwt і ця була, А7 фл 4х4
Повідомлення: #3371
21-09-2016 16:58 RE: "Моя нова поліція"

все упёрлись в то, что разбили много машин, а вы знаете сколько в год машин били старые милиционеры. Правильно - нет. потому что этого никто не разглашал.Вы загляните на штраф площадки и прочие отстойники. там битых машин кучи(милицейских). только это все тихонько и без огласки
(Востаннє це повідомлення було змінене: 21-09-2016 16:59 Vlad2178.)
Шукати всі повідомлення учасника
Compass Немає

Приєднався: Aug 2009
местный
Повідомлення: #3372
21-09-2016 17:07 RE: "Моя нова поліція"

(21-09-2016 16:58)Vlad2178 :  все упёрлись в то, что разбили много машин, а вы знаете сколько в год машин били старые милиционеры. Правильно - нет. потому что этого никто не разглашал.Вы загляните на штраф площадки и прочие отстойники. там битых машин кучи(милицейских). только это все тихонько и без огласки

Зачем я буду куда то заглядывать? Уже раза четыре за последний год, не притормози я вовремя или наоборот не давани тапку, то мой драндулет уже был бы в том месте, куда вы мне заглянуть советуете...

Плохая примета - ехать ночью... в лес... в багажнике... в разных сумках...
Шкодчук Немає
Українець

Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #3373
22-09-2016 10:05 RE: "Моя нова поліція"

Вічна пам'ять Героям...
Zloy_suslik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jul 2008
Киев
Opel Insignia
Повідомлення: #3374
23-09-2016 10:36 RE: "Моя нова поліція"

(21-09-2016 16:29)LUPUS :  То може за усі злочини до відповідальності притягати копів? За вашою догікою саме так... ні не винні! Винні ті хто порушують і крадуть!! Веровна рада яка не приймає потрібні закони.

Натоптано с iPhone

Facepalm Добыча мыслей Какие ещё законы должен принять Верховный Совет, чтобы копы могли следить за скоростным режимом и наказывать нарушителей ?

[Зображення: 4.gif]
apylypiv Немає
Цинічний бандера

Приєднався: Aug 2011
Вінниця -> Львів -> Київ
Kodiaq Sportline
Повідомлення: #3375
23-09-2016 13:36 RE: "Моя нова поліція"

(23-09-2016 10:36)Zloy_suslik :  Facepalm Добыча мыслей Какие ещё законы должен принять Верховный Совет, чтобы копы могли следить за скоростным режимом и наказывать нарушителей ?
Ну от дивіться: В Киеве мужчина избил полицейского и отобрал оружие.
У тексті новини сказано, що напарниця нічого не змогла зробити і йовбака затримали інші патрулі. Тепер давайте розглянемо подібну ситуацію в будь-якій країні західніше, особливо Штатах... Напарник би просто застрелив нападаючого. А у нас: ні-ні-ніззя. Мало того що потім не відпишешся бумажками, так заклюють журналюги і піздаболи свої ж. Ви ж пам"ятаєте шального Ростіка на літаючій БМВ і той срач, що підявся як його застрелили копи? Отаке...
А ще от сьогодні: Апелляционный суд Кропивницкого оправдал судью Галагана, задержанного за вождение в пьяном виде Мало того що виправдали, так ще й завели справу за перевищення на поліціянтів. Тому вся та реформа, за дуже невеликим виключенням, пішла на дно. І справа перейшла вже в плозину мотивації бо навіщо ловити і складати якісь протоколи, які потім масово загинаються по судах?!

"Лиши собі на вечір пару папіросів, щоб правильно закінчити день.
Півскляночки вина, вот так – за все хороше - за тих, кому не пишуть пісень".

Кузьма Скрябін (с)
Шкодчук Немає
Українець

1,6 тур бо ...
Повідомлення: #3376
23-09-2016 14:01 RE: "Моя нова поліція"

(23-09-2016 13:36)apylypiv :  
(23-09-2016 10:36)Zloy_suslik :  Facepalm Добыча мыслей Какие ещё законы должен принять Верховный Совет, чтобы копы могли следить за скоростным режимом и наказывать нарушителей ?
У тексті новини сказано, що напарниця нічого не змогла зробити і йовбака затримали інші патрулі...

Стаття 46. Застосування вогнепальної зброї

1. Застосування вогнепальної зброї є найбільш суворим заходом примусу.

2. Поліцейський уповноважений на зберігання, носіння вогнепальної зброї, а також на її застосування і використання лише за умови що він пройшов відповідну спеціальну підготовку.

3. Порядок зберігання і носіння вогнепальної зброї, що знаходиться в розпорядженні поліцейського, перелік вогнепальної зброї та боєприпасів, що використовуються в діяльності поліції, та норми їх належності встановлюються Міністром внутрішніх справ України.

4. Поліцейський уповноважений у виняткових випадках застосовувати вогнепальну зброю:

1) для відбиття нападу на поліцейського або членів його сім’ї, у випадку загрози їхньому життю чи здоров’ю;

2) для захисту осіб від нападу, що загрожує їхньому життю чи здоров’ю;

3) для звільнення заручників або осіб, яких незаконно позбавлено волі;

4) для відбиття нападу на об’єкти, що перебувають під охороною, конвої, житлові та нежитлові приміщення, а також звільнення таких об’єктів у разі їх захоплення;

5) для затримання особи, яку застали під час вчинення тяжкого або особливо тяжкого злочину і яка намагається втекти;

6) для затримання особи, яка чинить збройний опір, намагається втекти з-під варти, а також озброєної особи, яка погрожує застосуванням зброї та інших предметів, що загрожують життю і здоров’ю людей та/або поліцейського;

7) для зупинки транспортного засобу шляхом його пошкодження, якщо водій своїми діями створює загрозу життю чи здоров’ю людей та/або поліцейського.

5. Поліцейський уповноважений застосовувати вогнепальну зброю тільки після попередження про необхідність припинення протиправних дій і намір використання заходу примусу, визначеного цією статтею.

6. Застосування вогнепальної зброї без попередження допускається:

1) при спробі особи, яку затримує поліцейський із вогнепальною зброєю в руках, наблизитися до нього, скоротивши визначену ним відстань, чи доторкнутися до зброї;

2) у разі збройного нападу, а також у разі раптового нападу із застосуванням бойової техніки, транспортних засобів або інших засобів, що загрожують життю чи здоров’ю людей;

3) якщо особа, затримана або заарештована за вчинення особливо тяжкого чи тяжкого злочину, втікає із застосуванням транспортного засобу;

4) якщо особа чинить збройний опір;

5) для припинення спроби заволодіти вогнепальною зброєю.

7. Поліцейський уповноважений застосовувати вогнепальну зброю тільки з метою заподіяння особі такої шкоди, яка є необхідною і достатньою в такій обстановці, для негайного відвернення чи припинення збройного нападу.

8. Поліцейський уповноважений застосовувати вогнепальну зброю у разі збройного нападу, якщо відвернення чи припинення відповідного нападу неможливо досягнути іншими засобами.

9. Поліцейському заборонено застосовувати вогнепальну зброю в місцях, де може бути завдано шкоди іншим особам, а також у вогненебезпечних та вибухонебезпечних місцях, крім випадків необхідності відбиття нападу або крайньої необхідності.

10. Поліцейський зобов’язаний у письмовій формі повідомляти свого керівника про застосування вогнепальної зброї, а також негайно повідомити свого керівника про активне застосування вогнепальної зброї, який, у свою чергу, зобов’язаний поінформувати центральний орган управління поліції та відповідного прокурора.

11. Поліцейський може взяти до рук вогнепальну зброю і привести її у готовність, якщо вважає, що в обстановці, що склалася, можуть виникнути підстави для її застосування.

12. Під час затримання осіб, щодо яких у поліцейського виникла підозра у вчиненні тяжкого чи особливо тяжкого злочину, а також під час перевірки документів у таких осіб поліцейський може привести в готовність вогнепальну зброю та попередити особу про можливість її застосування.

Спроба особи, яку затримує поліцейський із вогнепальною зброєю в руках, наблизитися до нього, скоротивши визначену поліцейським відстань, чи доторкнутися до зброї є підставою для застосування вогнепальної зброї поліцейським.

13. Поліцейський може використати вогнепальну зброю для подання сигналу тривоги або виклику допоміжних сил, або для знешкодження тварини, яка загрожує життю чи здоров’ю поліцейського та інших осіб.
http://mmr.net.ua/autoworld/11995

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 23-09-2016 14:02 Шкодчук.)
Zloy_suslik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jul 2008
Киев
Opel Insignia
Повідомлення: #3377
23-09-2016 14:03 RE: "Моя нова поліція"

(23-09-2016 13:36)apylypiv :  
У тексті новини сказано, що напарниця нічого не змогла зробити і йовбака затримали інші патрулі. Тепер давайте розглянемо подібну ситуацію в будь-якій країні західніше, особливо Штатах... Напарник би просто застрелив нападаючого. А у нас: ні-ні-ніззя. Мало того що потім не відпишешся бумажками, так заклюють журналюги і піздаболи свої ж. Ви ж пам"ятаєте шального Ростіка на літаючій БМВ і той срач, що підявся як його застрелили копи? Отаке...
А ще от сьогодні: Апелляционный суд Кропивницкого оправдал судью Галагана, задержанного за вождение в пьяном виде Мало того що виправдали, так ще й завели справу за перевищення на поліціянтів. Тому вся та реформа, за дуже невеликим виключенням, пішла на дно. І справа перейшла вже в плозину мотивації бо навіщо ловити і складати якісь протоколи, які потім масово загинаються по судах?!

Я вообще-то имел ввиду конкретный вид нарушений, указанный комрадом LUPUS в сообщении № 3363. А что касается Вашего поста, то я со многим в нём согласен, но не со всем. Не хочу просто вновь будоражить тему "летающего" БМВ и т.д.
Не знаю, как в остальных направлениях, но в вопросе организации дорожного движения и контроля за ним новые копы работают очень и очень плохо.

[Зображення: 4.gif]
Шкодчук Немає
Українець

1,6 тур бо ...
Повідомлення: #3378
23-09-2016 14:11 RE: "Моя нова поліція"

(23-09-2016 13:36)apylypiv :  У тексті новини сказано, що напарниця нічого не змогла зробити і йовбака затримали інші патрулі. Тепер давайте розглянемо подібну ситуацію в будь-якій країні західніше, особливо Штатах... Напарник би просто застрелив нападаючого. А у нас: ні-ні-ніззя.

http://www.pravda.com.ua/news/2016/07/8/7114088/

http://www.eramedia.com.ua/article/24520...ranili__s/

Вічна пам'ять Героям...
Rabbit Немає
думает, что у него 25 см )))

Приєднався: Jan 2013
Украина
АнтилопаГну
Повідомлення: #3379
23-09-2016 14:14 RE: "Моя нова поліція"

вот и начали их буцкать Упал и качаюсьУпал и качаюсьУпал и качаюсь
Лёха Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2006
Киев
Octavia A5 FL1.6MPI Combi (CHGA+ГБО)
Повідомлення: #3380
23-09-2016 14:50 RE: "Моя нова поліція"

(23-09-2016 13:36)apylypiv :  А у нас: ні-ні-ніззя. Мало того що потім не відпишешся бумажками, так заклюють журналюги і піздаболи свої ж. Ви ж пам"ятаєте шального Ростіка на літаючій БМВ і той срач, що підявся як його застрелили копи? Отаке...
якщо проводити аналогію з тим випадком, то напарниця повинна була дістати зброю та застрелити перехожого, який став свідком подій але не запобіг злочину...

Арфография... эта как канг-фу. Настаящие мастира ею биз надабнасти ни пользуюцца!!!©
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 3